Horoscop de weekend 11 – 12 august 2018. Iubirea plutește în aer pentru aceste zodii

Ultimul update: vineri 10 august 2018 15:12 Data publicării: vineri 10 august 2018 15:12
Autor , în Horoscop

Horoscop de weekend 11 – 12 august 2018. Se anunță un weekend plin de surprize pentru zodii. Iubirea plutește în aer pentru unii nativi, în timp ce alții trebuie să rezolve probleme în viața sentimentală.

Iată cum va fi acest weekend pentru zodii!

BERBEC

Sâmbătă: Simți fiorii dragostei și doar iubirea e în jurul tău în această zi de sâmbătă. Ai capul în nori și nu te gândești la nimic altceva.

Duminică: Ai șansa să primești o sumă importantă care să te ajute să îți redreseze situația financiară.

Taur

Sâmbătă: Ai o discuție foarte aprinsă cu familia care te dereglează puțin. Se spun unele reproșuri care nu îți fac bine.

Duminică: Te simți sufocat de dificultățile financiare și nu reușești să găsești o soluție care să îți convină. Trebuie să îți păstrezi calmul și să găsești răspunsul problemelor tale.

Gemeni

Sâmbătă: Ceri ajutorul unor persoane care îți întorc spatele, iar acest lucru îți provoacă o stare de nervozitate. Mai bine ai apela la ajutorul prietenilor apropiați.

Duminică: Sunt neînțelegeri destul de serioase în relația de cuplu și te simți cumva constrâns. Trebuie să ai mare grijă ce îi spui persoanei iubite.

Rac

Sâmbătă: Să nu te aștepți ca toată lumea să te aprecieze astăzi, pentru că e posibil ca părerile tale să nu coincidă cu ale celorlalți.

Duminică: Treci printr-o perioadă favorabilă, însă îți dorești să faci schimbări pe plan sentimental. Ai răbdare și nu forța lucrurile.

Leu

Sâmbătă:  Iubirea plutește în aer! Fie vei avea parte de o de o surpriză din partea persoanei iubite, fie este posibil să întâlnești o persoană care să-ți capteze atenția.

Duminică: Cuvântul de ordine al acestei zile este odihnă. După o săptămână încărcat, în sfârșit te vei vedea cu prietenii.

Fecioară

Sâmbătă: Pentru a atinge succesul este nevoie de muncă. Informează-te, documentează-te și analizează pentru a obține rezultatul dorit în proiectul în care ești implicat.

Duminică: O rudă sau un prieten îți va solicita ajutorul. Chiar dacă nu poți face mare lucru, faptul că ești un bun ascultător îi va reda speranța că poate trece peste acest hop.

Balanță

Sâmbătă: Încearcă să fii mai organizat și să-ți planifici lucrurile cu calm.  Nu lăsa pe mâine ce poți face azi și vei vedea că nu vei mai avea senzația că nu îți ajunge timpul.

Duminică: Este posibil să fii nevoit să pleci într-o călătorie de afaceri. Înarmează-te cu răbdare și implică-te în sarcinile de serviciu, pentru că toate eforturile tale vor fi răsplătite.

Scorpion

Sâmbătă: Ai intrat într-o zonă de confort și tot ce ți-ai dori este să lenevești și să dormi, deși tu nu ești așa. De tine depinde să te rupi de această comoditate.

Duminică: Relația cu partenerul de viață este extrem de bună și duminica obișnuiți să petreceți timpul împreună. Este posibil să aveți parte de o surpriză.

Săgetător

Sâmbătă: Nu te simți deloc confortabil, te simți marginalizat și inferior. Schimbarea stă în forțele tale. Nu trebuie să ai pretenția ca cei din jur să se schimbe.

Duminică: Ai tendița să cheltui mai mult decât își permite buzunarul. Încearcă să te consulți cu partenerul de viață înainte de a merge la cumpărături.

Capricorn

Sâmbătă:  Astăzi trebuie să fii pregătit și sigur pe tine pentru că ai în față un nou început. Doar de tine depinde ce vei face în viitor.

Duminică: Ești plin de energie, dar nu ar trebui să te suprasoliciți. Ai mare grijă la sănătatea ta azi!

Vărsător

Sâmbătă: Ai impresia că toată lumea din jur te critică și din acest motiv comportamentul tău nu este cel mai potrivit. Fii mai înțelegător!

Duminică: Ești nevoit să iei o decizie, însă ești împărțit în două și nu știi ce să faci. Cel mai bine ar fi să te bazezi pe intuiție.

Pești

Sâmbătă: Acordă mai mult timp persoanei iubite și spune-i ce îți dorește să audă. Totuși, ai grijă să nu spui minciuni sfruntate, pentru că acest lucru se poate întoarce împotriva ta!

Duminică: Realizezi în sfârșit că ești o persoană minunată și meriți ce e mai bun de la viață. Oferă-ți toate ocaziile de care ai nevoie pentru a te simți liber și fericit.

Citește și: Horoscop săptămânal 13 – 19 august 2018. Cine sunt norocoșii săptămânii

Loading...
Sursa: Huff.ro
Comentarii