Connect with us
Horoscop de weekend 11-12 martie 2017. Care sunt zodiile care vor fi avantajate din plin în acest sfârșit de săptămână.

Horoscop

Horoscop de weekend 11-12 martie 2017. Fecioarele sunt curprinse de regrete

Horoscop de weekend 11-12 martie 2017. Acest weekend va fi cu griji multe pentru unele zodii si cu odihna pentru altele.

Iată horoscopul de weekend pentru toate zodiile!

Berbec

Sâmbătă: Nu mai ține în tine nemulțumiri și frustrări pentru că la un moment dat vei răbufni și nu va fi bine. Încearcă să te eliberezi puțin câte puțin. Însă nu o face într-un mod care să te irite. Găsește o cale, care să te liniștească.

Duminică: Încearcă să te ocupi, măcar o zi pe săptămână, de familie. În primul rând te ajută pentru viața de cuplu și în al doilea rând te vei încărca cu energie pozitivă pentru săptămâna care urmează.

Taur

Sâmbătă: ceea ce pare acum mai dificil sau mai trist pentru tine, s-ar putea sa fie avanpremiera unor evenimente fericite. Totul e exact invers decat pare, ca atare asculta ce-ti transmite eul interior, pentru ca el iti transmite cum sa tratezi situatia de fata.

Duminică: Schimbă modul de gândire și automat se va schimba și rezultatul faptelor tale. Dacă tu ești negativist, lucrurile vor ieși pe dos. Bucură-te de lucrurile mărunte, pentru că ele fac diferența.

Citește în continuare horoscopul în pagina următoare

Pagini: 1 2 3 4

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top