Connect with us
Horoscop de weekend 30 - 31 martie 2019 -Sâmbătă și duminică zile furtunoase pentru zodii

Horoscop

Horoscop de weekend 13-14 august 2016. Ce zodii sunt avantajate

Horoscop de weekend 13-14 august 2016. Previziuni pentru toate zodiile

Berbec

Sambata: Poti primi o oferta tentanta, insa te gandesti daca sa o accepti sau nu. Cel mai bine ar fi sa stai si sa analizezi cu atentie situatia ivita. Doar asa poti lua cea mai buna decizie.

Duminica: Te simti in forma maxima astazi si ai sanse mari ca totul sa iti mearga pefect. Totusi, ar fi bine sa ai putina grija in ceea ce priveste relatia cu persoana iubita.

Taur

Sambata: Ai tendinta de a judeca prea aspru persoanele din jurul tau. Inainte sa faci asta, aminteste-ti ca nici tie nu iti place cand cineva te critica dur si alege-ti cu atentie vorbele.

Duminica: Farmecul tau personal te face sa fii in centrul atentiei. Ai grija, insa, sa la ce vorbesti azi cu partenerul de viata! Nu face promisiuni pe care stii ca nu poti sa le duci la indeplinire.

Gemeni

Sambata: Esti foarte dur cu tine si ai tendinta sa te raportezi la faptele celor din jur. Tine minte ca fiecare este unic in felul sau si ca tu esti bun la ceva la care altii nu exceleaza.

Duminica: Creativitatea ta este debordanta astazi, asa ca incearca sa o folosesti cat poti de mult. Sa nu ii faci reprosuri nemeritate persoanei iubite, daca nu ai chef de o cearta.

Rac

Sambata: Dai dovada de o capacitate de a ierta iesita din comun. Realizezi ca nu are sens sa iti bati capul cu un aspect din trecutul tau, care s-a consumat de foarte multa vreme.

Duminica: Sunt posibile unele dificultati in planul financiar in aceasta zi. Cel mai important este sa iti pastrezi capul limpede si vei vedea ca poti iesi cu bine din aceasta situatie.

Citeste continuarea in pagina urmatoare

Pagini: 1 2 3

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top