Connect with us
Horoscop de weekend 13 - 14 octombrie 2018. Zodiile care își îndeplinesc visele

Horoscop

Horoscop de weekend 13 – 14 octombrie 2018. Zodiile care își îndeplinesc visele

Horoscop de weekend 13 – 14 octombrie 2018. Iată ce aduc zilele de sâmbătă și duminică tuturor zodiilor! Ce au pregătit astrele pentru fiecare nativ.

Berbec

Sâmbătă: Azi se confirmă cel mai bine proverbul: prietenul la nevoie se cunoaşte! Cineva îţi arată o cale care merită valorificată din plin, cu încredere.

Duminică: Alungă-i din viaţa ta pe cei care te trag înapoi în loc să te lase să urci şi începe să clădeşti cu încredere ce ai în minte.

Taur

Sâmbătă: Cum ai încurcat tu lucrurile, tot aşa poţi să le şi descurci, dar e nevoie de un dram de luciditate din partea ta pentru a vedea lucrurile limpede.

Duminică: Ai norocul de a te afla în compania unei persoane mai în vârstă, cu multă experienţă de viaţă, care să îți dea răspunsul la dileme care te macină.

Gemeni

Sâmbătă: Ceea ce începe azi nu ajunge repede la rezultatele visate, ca atare educă-ţi răbdarea pentru a urma un parcurs lung şi deloc simplu.

Duminică: Există în preajma ta o persoană demnă de tot respectul care oferă numai informaţii verificate şi bine documentate şi dacă ţii cont de părerile sale, ai numai de câştigat.

Rac

Sâmbătă: Te gândeşti serios la o schimbare de direcţie în carieră, pentru că pretenţiile tale au crescut şi experienţa ta s-a extins şi ea în ultima vreme.

Duminică: Nu trebuie să te mulţumeşti cu puţin, aşa cum ai fi tentat acum, ci trebuie să ridici ştacheta foarte sus şi apoi să lupţi pentru a ajunge acolo.

Leu

Sâmbătă: Azi ai ocazia să descoperi că, deşi cineva are aparent mai mult decât tine, sigur are şi ceva ce-i lipseşte iar tu ai.

Duminică: Iubirea este cel mai frumos plan al acestei zile, deoarece partenerul te înconjoară cu gesturi de afecţiune dintre cele mai tandre şi mai calde.

Fecioară

Sâmbătă: Aveai o mare speranţă în suflet şi nu mai credeai că ea se va materializa vreodată, dar iată că întotdeauna merită să visezi, pentru că, mai devreme sau mai târziu, visele tale prind contur şi devin realitate.

Duminică: Este o zi ceva mai comodă, în care ieşi cu greu din starea de confort în care ai alunecat. Te răsfeţi în lucruri frumoase şi calme, de parcă ai obosit să tot tragi la o căruţă care nu mai mişcă aşa cum ai fi dorit.

Balanță

Sâmbătă: Visele tale cele mai frumoase în acest moment sunt direct legate de viaţa sentimentală. Poate tocmai te-ai îndrăgostit de cineva şi descoperi că aluneci din ce în ce mai des pe gânduri şi numai la el te gândeşti.

Duminică: Dacă un plan nu iese aşa cum ai fi dorit, nu te lăsa copleşit de disperare, de panică, de dezamăgire, ci caută să schimbi imediat macazul spre altceva.

Horoscop de weekend 13 – 14 octombrie 2018

Scorpion

Sâmbătă: Unele lucruri cer o schimbare radicală, dar nu trebuie să te ocupi doar de efecte, ci şi de cauza lor. Ca atare caută sursa actualelor tale probleme şi intervino direct acolo!

Duminică: Nu te simţi în apele tale, parcă ceva lipseşte pentru a vedea şi tu soarele pe cer şi frumuseţea lucrurilor. Singurătatea nu-ţi prieşte defel, ca atare evită să stai izolat astăzi.

Săgetător

Sâmbătă: Se simte o atmosferă de petrecere în jurul tău şi te bucuri din toată inima pentru succesul ce stă la baza acestui moment plăcut,

Duminică: Aruncă o privire în urmă, pentru că undeva în trecut se află cheia problemei cu care te confrunţi astăzi.

Capricorn

Sâmbătă: O zi de totală relaxare, în care nu-ţi mai baţi capul cu problemele de zi cu zi, nici cu  piedicile care te ţineau pe loc de la o vreme, ci reuşeşti să te bucuri de linişte, de relaxare,

Duminică: Planurile tale merg de minune, dar nu înseamnă că trebuie să te culci pe o ureche şi să aştepţi să ajungi la roadele visate.

Vărsător

Sâmbătă: Ai mare grijă la felul în care te adresezi unei persoane aflate în impas, pentru că tonul tău scapă de sub control şi tinde spre răutate şi agresivitate.

Duminică: Dacă tot nu apare nimic ieşit din comun, îţi poţi folosi timpul şi energia pentru diverse lucruri mărunte de care nu aveai timp altădată.

Pești

Sâmbătă: Dacă ideile pe care te-ai bazat nu au dat roade, nu te crampona de acest blocaj, spunând că nu mai există soluţii, ci încearcă și alte idei.

Duminică: Fie că ai dus sau nu la capăt problemele din ultima perioadă, azi parcă nici n-ar exista, pentru că pui pe primul plan doar ceea ce face bine sufletului, nu ceea ce te măcina până mai ieri.

Citește și: Horoscop săptămânal 15 – 21 octombrie 2018. Vin zile bune pentru aceste zodii

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More in Horoscop

To Top