Connect with us
Horoscop de weekend 14-15 martie 2020 Vărsătorii rup relații

Horoscop

Horoscop de weekend 14-15 martie 2020 Vărsătorii rup relații

Horoscop de weekend pentru sâmbătă 14 martie și duminică 15 martie 2020. Zodiile au scăpat de Mercur retrograd și acum se pot bucura de beneficiile ieșirii din retrogradare a planetei. Majoritatea nativilor au mare succes la bani și afaceri, dar și la refacerea unor relații de prietenie pierdute. Iată horoscopul de weekend pentru fiecare zodie.

Horoscop de weekend Berbec

Berbecii au o stare de nervi de câteva zile care se va atenua pe weekend, astrele le sunt favorabile pentru relaxare, dar și găsirea unor noi oportunități de colaborări. Duminică aveți grijă la cei din jur o persoană dragă din familie s-ar putea să aibă probleme de sănătate.

Taur

Se tot frământă, au multe planuri și nu știu cu care să înceapă, în acest weekend astrologii recomandă să foloșiți intuiția, știți că este cel mai mare atu al vostru. Atenție însă la cheltuielile excesive.

Gemeni

Primăvara îi face pe gemeni să înflorească, iar startul vine în acest weekend când astrele le oferă un imbold de care au mare nevoie. Este necesar însă să prioritizați proiectele și să nu faceți cum sunteți obișnuit, să vă apucați de toate odată.

Rac

Racii stau pe gânduri, viața personală îi nemulțumește, desi aspectul astral pe acest plan este unul favorabil. Faceți un efort și hotărâți-vă, fie vă implicați într-o relație, fie rămâneți singuri și tânjiți ascuns ca cineva să vă fie aproape sentimetal.

Leu

Bani și iarăși bani, atâtâtea calcule faceți încât riscați să cheltuiți de fapt mai mult de cât v-ați propus. Persoana iubită are nevoie de atenția voastră, dar capul vă stă doar la afaceri.

Citește continuarea pe STIRITV

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top