Connect with us
Horoscop de weekend 15 - 16 decembrie 2018. Karme grele pentru 2 zodii

Horoscop

Horoscop de weekend 15 – 16 decembrie 2018. Karme grele pentru 2 zodii

Horoscop de weekend 15 – 16 decembrie 2018. Ne apropiem cu pași mari de finalul anului, dar provocările încă nu s-au terminat pentru zodii.

Iată horoscopul special pentru zilele de sâmbătă și duminică:

BERBEC

Sâmbătă: Ceva apărut din senin îţi taie tot elanul cu care ai pornit un proiect important. Trebuie să regândești ce ai construit.

Duminică: Nimeni nu te poate învinge azi, pentru că simţi de la o poştă minciuna sau ipocrizia, şi ştii să-ţi iei măsuri de precauţie astfel încât să nu te laşi înşelat de nimeni.

TAUR

Sâmbătă: Norocul tău se pare că apare prin oamenii pe care îi întâlneşti, pentru că de fiecare dată dai exact de persoana adecvată pentru problema care te preocupă în acel moment.

Duminică: Tot ce ţine de emoţie, de suflet, de sentimente poate genera azi mari diferende de opinie. Chiar şi în cuplu se ivesc neînţelegeri.

GEMENI

Sâmbătă: Fă ceva să te debarasezi odată de acea amintire urâtă care îţi tot revine în minte iar şi iar! Nu îţi prieşte, are numai efecte negative asupra ta şi practic te ţine blocat în trecut.

Duminică: Te afli în compania unor persoane cu care, altădată, aveai o relaţie constructivă din care fiecare avea ceva de câştigat, dar azi relația scârţâie.

RAC

Sâmbătă: Priveşti spre viitoarele etape ale unui proiect cu o uşoară reţinere, dând dovadă de maximă prudenţă, ceea ce, de obicei, nu prea te caracterizează.

Duminică: Eşti obosit, de aceea ar trebui s-o laşi mai moale cu eforturile supraomeneşti sau cu excesul de zel.

LEU

Sâmbătă: Ţi-ai pierdut încrederea în şansele de reuşită ale unei acţiuni şi, cât timp nu apare nimic care să-ţi ridice moralul, stai pe margine fără să mai faci nimic.

Duminică: Scoţi prea mult în evidență chestiunile financiare care nu te-au satisfăcut și ai tendința de a exagera problemele pe care le ai.

FECIOARĂ

Sâmbătă: Aştepţi ceva care să te stimuleze, să îţi dea curaj să mergi mai departe, dar deocamdată nimic nou nu apare.

Duminică: Toate se aşează azi pe un făgaş normal, semn că ai atins, finalmente, mult dorita stare de echilibru către care tânjeai.

BALANȚA

Sâmbătă: Rolul tău se va dovedi a fi esenţial în situaţia de azi, pentru că tu priveşti lucrurile dintr-un alt unghi decât restul lumii şi poţi lua o decizie corectă.

Duminică: Eşti ţinut pe loc de atitudinea pesimistă a celor care îţi ţin companie. Mai bine ieşi din astfel de medii, pentru că prezenţa lor nu-ţi face bine, ci îţi taie tot elanul pentru ce vroiai să faci.

SCORPION

Sâmbătă: Nu te crampona de piedicile absolut fireşti din drumul tău către victorie, pentru că ele au rolul de a te pune la încercare, ca să arăţi şi să-ţi demonstrezi ţie că meriţi şi poţi obţine ceea ce doreşti.

Duminică: Copilul din tine cere să fie lăsat să se joace, deci ce-ar fi să uiţi vârsta din buletin şi să te comporţi ca şi cum n-ai fi trecut de primii 10 ani de viaţă?

SĂGETĂTOR

Sâmbătă: Eşti la începutul unei noi etape din viaţa ta. E normal să ai emoţii, e firesc să nu ştii încotro mergi, dar eşti dornic să vezi ce urmează.

Duminică: Umorul e la el acasă în familia ta, se râde în hohote, zâmbeşti cu gura până la urechi, deci totul sună a distracţie continuă!

CAPRICORN

Sâmbătă: Fii critic, ai tupeu, fii stăpân pe tine, fă un pas înainte şi arată la ce eşti cel mai bun, fii tu însuţi pentru că e un moment în care aceste trăsături ale tale joacă un rol esenţial pentru rezolvarea unei probleme.

Duminică: Nu eşti în toane prea bune iar cei care îţi ţin companie toarnă şi ei gaz pe foc, cu riscul de a avea o zi ratată.

VĂRSĂTOR

Sâmbătă: Există o vorbă care spune că ceea ce semeni, asta culegi. Dacă vrei să primeşti de la viaţă ceva, mai întâi trebuie să oferi tu acelaşi lucru.

Duminică: Dacă atragi alături de tine oamenii potriviţi, vei vedea că totul evoluează ca prin farmec spre un scop de care veţi beneficia cu toţii, ca atare cel mai greu aspect al reuşitei de azi e legat de anturaj.

PEȘTI

Sâmbătă: Timpul se dovedeşte a fi cel mai mare inamic al tău, pentru că ai mai avea nevoie de câteva ore pentru un anumit scop şi nu ştii de unde să le scoţi.

Duminică: Un amic te-a rănit profund cu ceva timp în urmă, dar, dintr-o mărinimie pe care nici tu nu o înţelegi prea bine, te arăţi dispus să-l ierţi şi să-i acorzi o şansă de împăcare.

Citește și: Zodia care va trece printr-o mare DEZAMĂGIRE în prima parte a anului 2019

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top