Connect with us
Horoscop de weekend 15-16 iunie 2019. O zodie primește a doua șansă!

Horoscop

Horoscop de weekend 15-16 iunie 2019. O zodie primește a doua șansă!

Horoscop de weekend 15-17 iunie 2019. O zodie va primi, în sfârșit, a doua șansă în acest final de săptămână, iar o alta trebuie să aibă mare grijă la înscenări!

Iată horoscopul de weekend pentru toate zodiile!

Berbec

Sâmbătă:  Primești o veste foarte importantă despre un eveniment care urmează să aibă loc în viața ta. Nu te entuziasma prea tare până nu auzi toate detaliile.

Duminică: Chiar dacă cei din jur nu sunt de acord cu tine, nu trebuie să fii descurajat. Ai mai multă încredere în forțele tale și totul va fi bine!

Taur

Sâmbătă: Evită discuțiile despre bani și respectă părerile celorlalți când vine vorba despre acest subiect. Nu uita că poate fi o chestiune sensibilă pentru majoritatea oamenilor din jurul tău.

Duminică: Nu mai face comparații. Nu este posibil să le ai pe toate instant, așa că nu te ajută cu nimic să compari aspectele vieții tale.

Gemeni

Sâmbătă:  Ai grijă! Un prieten apropiat te va dezamăgi și va încerca să obțină de la ține niște lucruri pe care și le dorește, fără să țină cont de ceea ce tu vrei și poți.

Duminică: Ascultă-ți intuiția astăzi! Aceasta îți va da indicii importante despre persoanele din viața ta și te va face să înțelegi câteva aspecte esențiale.

Rac

Sâmbătă:  Ai parte de o aventură în această zi și ar fi bine să profiți la maxim de acest lucru pentru a te relaxa. Vei avea o zi minunată dacă știi cum să te bucuri de ea.

Duminică: Iubirea te entuziasmează și nu mai ții cont de nimic! Fii totuși puțin atent și la dorințele celor din jur, căci s-ar putea să rănești pe cineva drag. Acționează!

Leu

Sâmbătă: Obstacolele nu trebuie să te oprească din drum! Nu te lasă influențat de nimeni și lasă pesimismul pentru altă zi. Azi, bucură-te de viață.

Duminică: Ai parte de gesturi de afecțiune de la jumătatea ta și acest lucru te binedispune. Vei avea o zi foarte frumoasă alături de ea, așa că nu trebuie să te lași influențat de micile divergente care pot apărea.

Fecioară

Sâmbătă: Vei primi a doua șansă, însă trebuie să știi să o folosești. Fii mai atent la deciziile pe care le iei și nu te pripi!

Duminică: Îți consolidezi statutul social prin relațiile pe care ți le faci. Vei avea suficientă determinare că să ieși în față fără nicio teamă. Emoțional, lucrurile merg nițel mai prost

Balanță

Sâmbătă:  Nesinceritatea îți poate aduce probleme foarte mari. Cu dragostea s-ar putea să stai mai prost din cauza sentimentelor negative pe care ți le produci chiar tu.

Duminică: S-ar putea să ai reacții hazardate în urma evenimentelor care te vor bulversa de-a dreptul. Vei începe un nou drum și trebuie să ai grijă la deciziile pe care le iei.

Scorpion

Sâmbătă: Te gândești serios la protejarea bunurilor familiale și e posibil să faci o asigurare pentru anumite obiecte sau chiar pentru locuința ta!

Duminică: Sentimentele negative se accentuează de la o zi la alta și vrei să erupi. Vei avea de furcă destul de mult cu prietenii pentru că niciunul nu va da semne că te va înțelege.

Săgetător

Sâmbătă: Vei evada din lumea problemelor și din confuzia în care te-ai adâncit în ultima vreme. Trebuie să fii foarte atent la anumite înscenări ale unora care îți vor răul.

Duminică: Se simte aer nou în casa ta și tot ce contează acum pentru tine este stabilitatea din interiorul căminului. Ai parte de o serie de surprize plăcute, deci bucură-te de viață.

Capricorn

Sâmbătă: Pornești la drum într-o lumină nouă. Problemele avute în ultima perioadă sunt acum privite altfel de către tine și asta e tot ce contează. Continuă să cauți soluții la fel de eficiente.

Duminică: Nu te mai stresa pentru lucruri față de care nu ai nicio răspundere. Nu da vina pe tine pentru greșelile altora pentru că îți faci rău.

Vărsător

Sâmbătă: Pornești într-o nouă aventură și asta e cel important lucru pentru tine. Ai nevoie de ceva stabilitate singurul mod care o poți obține este pornind proiecte noi.

Duminică:  Nu răspunde tuturor capcanelor care ți se întind. Știi foarte bine că nu ai cu ce să schimbi comportamentul cârcotaș al celor din jur.

Pești

Sâmbătă: Dacă vezi că cineva intervine în bucuria ta, evită cu orice preț să duci o muncă de convingere. Nimeni nu poate să știe ce e mai bine pentru tine așa că tu continuă să zâmbești.

Duminică:  Nu te speria de conflicte, de competiție. Este normal să ai anumite emoții înainte de a porni la drumul cel mare.

Adi Ioan este editor senior la Huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top