Connect with us
Horoscop de weekend 15 - 16 septembrie 2018. Ce zodii sunt supuse la încercare

Horoscop

Horoscop de weekend 15 – 16 septembrie 2018. Ce zodii sunt supuse la încercare

Horoscop de weekend 15 – 16 septembrie 2018. Trei zodii au de trecut încercări importante în acest final de săptămână.

Iată ce au pregătit astrele zodiilor:

Berbec

Sâmbătă: Dacă vezi că un proiect început demult nu mai are nimic nou de oferit, ar fi bine să te gândeşti din ce în ce mai serios să-i pui punct decât să-l continui fără rost.

Duminică: Te copleşeşte o stare de comoditate, care nu te reprezintă de obicei, dar pesemne că ai nevoie de odihnă. Ia-ţi o zi de totală relaxare,

Taur

Sâmbătă: Te apropii de un succes, la care îţi aduci contribuţia alături de cei din familie, şi felul în care vă stimulaţi unii pe alţii se va dovedi a fi sursa principală de energie către succesul visa

Duminică: Călătoriile nu sunt cea mai bună idee pentru azi, de aceea ar fi recomandabil să nu pleci azi la drum, deoarece surprizele cele mai neplăcute de la drum pot să apară.

Gemeni

Sâmbătă: Eşti foarte preocupat de soarta unor persoane dragi care trec prin momente dificile şi încerci, atât cât îţi stă în putinţă, să le ridici moralul cu o vorbă bună, cu o încurajare, chiar cu o mână de ajutor

Duminică: Inima ta bate din ce în ce mai tare pentru că se apropie un eveniment care provoacă emoţii intense. Abia aştepţi să se întâmple, dar totodată eşti un pic nesigur,

Rac

Sâmbătă: Azi întâlneşti exact persoana de care aveai cea mai mare nevoie, deoarece ea deţine soluţia cheie la problema care te preocupă.

Duminică: Surprizele se vor ţine lanţ pentru tine, din ce în ce mai bune şi mai incitante.

Leu

Sâmbătă: Dacă azi cunoşti pe cineva nou, atracţia va fi spontană şi vei descoperi în ochii celuilalt acelaşi interes pe care îl ai şi tu faţă de el.

Duminică: Ai ajuns într-un punct mort din care nu mai vezi nicio ieşire. Încearcă să nu iei decizii acum, sub imperiul emoţiei.

Fecioară

Sâmbătă: Ia-ţi inima în dinţi şi dă startul planului pe care îl pregăteşti de ceva vreme, pentru că acum e momentul cel mai bun pentru a începe.

Duminică: Ar trebui să iei o mică pauză și să te desprinzi de treburile de zi cu zi.

Balanță

Sâmbătă: Afacerile merg bine, banii se adună uşor, pentru că ai idei excelente care pot atrage câştiguri frumuşele dacă sunt puse în practică.

Duminică: Ai alături de tine un om care îşi deschide inima în faţa ta tocmai pentru că are încredere deplină în sfaturile tale.

Scorpion

Sâmbătă: Fă un efort să te supui ritmului în care evoluează lucrurile, fără să-ţi pierzi răbdarea şi interesul pentru ceea ce se ridică atât de greu.

Duminică: Unii se cam joacă azi cu nervii tăi, dar în loc să le dai satisfacţie, mai bine le răspunzi în doi peri, ca să nu vadă că te-ar deranja.

Săgetător

Sâmbătă: Nu trebuie să pleci urechea la problemele altora, de vreme ce tu ai azi un motiv de sărbătorit.

Duminică: Nu merită să fii amabil chiar cu oricine, pentru că vei vedea că la vorbele tale amicale ţi se răspunde de multe ori cu tupeu, cu agresivitate.

Horoscop de weekend 15 – 16 septembrie 2018. Capricornii au multe griji

Capricorn

Sâmbătă: Te preocupă mult viitorul profesional şi iei de pe acum unele măsuri care vor avea efecte benefice cu privire la poziţia ta la serviciu sau la profesiunea ta privită în perspectivă mai îndepărtată.

Duminică: Cineva îţi oferă o mână de ajutor, dar ceva îţi spune să nu accepţi atât de repede, de parcă ai presimţi că în spatele aparentelor bune intenţii, s-ar ascunde şi un interes negativ. 

Vărsător

Sâmbătă: Uneori eşti nevoit să mai faci şi compromisuri pentru a face lucrurile să meargă mai departe. Eşti în faţa unui sacrificiu care merită făcut și îl poţi face.

Duminică: Nu întâlneşti oameni care te pot ajuta cu adevărat în ceea ce ai de făcut, pentru că ai ghinionul de a atrage în calea ta oameni pesimiști.

Pești

Sâmbătă: Decât să stai şi să-ţi faci atâtea procese de conştiinţă că nu ştii cum să ieşi dintr-un impas, mai bine te-ai elibera de griji şi temeri şi ţi-ai pune imaginaţia bogată la treabă.

Duminică: Tot ţi-ai pus întrebări dificile despre viaţă dar nu prea ai găsit răspunsuri. E semn că nu le-ai căutat unde trebuie, de aceea trebuie să laşi în urmă dilemele neclare ale trecutului şi să fii deschis spre ceva nou.

Citește și: Horoscop săptămânal 17 – 23 septembrie 2018. Neplăceri sentimentale pentru unele zodii

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top