Connect with us
Horoscop de weekend 16-17 decembrie 2016. Previziuni pentru acest final de săptămână pentru toate zodiile.

Horoscop

Horoscop de weekend 16-17 decembrie 2016. Berbecii nu au o stare prea bună

Gemeni

Sâmbătă: Observația făcută de un superior te va motiva să arăți că ești mult mai bun. Chiar dacă pe moment te vei enerva, ulterior ăți vei da seama că este un bun stimulent.

Duminică: Astăzi veți reuși să vă ocupați de micile plăceri ale vieții. Mai mult, veți reuși să vă odihniți. Sprea seara o veste bună vă face să zâmbiți!

Rac

Sâmbătă: În sfârșit ți-ai făcut curaj și ai reușit să spui „stop”. Învață să nu faci anumite lucruri sau gesturi doar din complezență! Refuză când simți că ceva anume nu își aduce nicio satisfacție.

Duminică: Ești iritat, pentru că tocmai ai primit mai multe sarcini de rezolvat. Încearcă să își construiești lista priorităților cu diplomație, pentru a nu dezamăgi. 

Horoscop de weekend 16-17 decembrie

Leu

Sâmbătă: Te bucuri de o perioadă bună, în care relația cu partenerul merge foarte bine. Comunicarea este cheia spre înțelegere.

Duminică: Tocmai ai aflat că au intervenit modificări în programul tău la locul de muncă. Nu dispera, ci încearcă să soliciți ajutor dacă simți că nu te descurci.

Fecioară

Sâmbătă: Nu mai pune la suflet toate discuțiile și atacurile care vin din partea anumitor persoane. Detașează-te și bucură-te de momentele frumoase petrecute cu familia.

Duminică: Există posibilitatea să aveți discuții cu partenerul de viață din cauza banilor. Păstrează calmul și nu pune paie pe foc dacă știi că are dreptate.

Citește continuarea în pagina următoare

Pagini: 1 2 3 4

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top