Connect with us
Horoscop de weekend 18-19 februarie 2017. Ce zodii se bucură de un sfârșit de săptămână perfect. Previziuni astrologice pentru toți nativii.

Horoscop

Horoscop de weekend 18-19 februarie 2017. Tensiuni în relație pentru Scorpioni

Horoscop de weekend 18-19 februarie 2017. Se anunță un weekend plăcut și surprinzător pentru mai multe zodii. Iată ce surprize au rezervat astrele în aceste două zile

Unele zodii se vor bucura de vești bune, în timp ce altele sunt nevoite să facă eforturi pe plan financiar.

 Iată horoscopul de weekend pentru toate zodiile!

Berbec

Sâmbătă: Soarele va răsări și pe strada ta! După o perioadă în care ai simțit că nimic nu te bucură, în sfârșit vei reuși să depășești această stare. O persoană la care nu te-ai fi gândit va fi de mare ajutor.

Duminică: Ar fi bine să te detașezi puțin de sarcinile de la serviciu și grijile cotidiene. Profită de această zi și acordă-ți mai multă atenție.

Taur

Sâmbătă: Nu mai gândi negativ, ci încearcă să vezi și partea bună din fiecare lucru. Chiar dacă simți că nu poți trece de acest hop, concentrează-te pe situație. Cum ai învins până acum, cu siguranță vei trece și peste acest obstacol!

Duminică: Starea ta nu este una bună și asta din cauza banilor. Ia-o ca pe o lecție și învață să faci economii. Spre seară vei primi o vizită care te va încânta!

Citește în continuare horoscopul în pagina următoare

Pagini: 1 2 3 4

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top