Connect with us
Horoscop de weekend 18-19 noiembrie 2017. Iată ce au pregătit astrele pentru zodii în acest final de săptămână.

Horoscop

Horoscop de weekend 18-19 noiembrie 2017. Luna Nouă în Scorpion afectează mai multe zodii

Horoscop de weekend 18-19 noiembrie 2017. Iată ce va aduce acest final de săptămână pentru fiecare nativ în parte.

BERBEC

Sâmbătă: Luna Nouă în Scorpion „aterizează” direct în a opta Casă erotică.. Iar asta face să renască în tine dorința, pasiunea. Fie că ești într-o relație, fie că la capitolul ăsta doar încerci marea cu degetul, ziua o să capete o încărcătură erotică.

Duminică: Chiar dacă e zi de weekend, te-ai putea pomeni în toiul unei lupte pentru putere. E posibil să fie vorba de un coleg de muncă dornic de mai multă influență sau despre o cunoștință care încearcă să preia controlul asupra unor planuri de-ale tale.

CITEȘTE ȘI: Horoscop săptămânal 20-26 noiembrie 2017 Oana Hanganu. Soarele intră în Săgetător și schimbă lista cu zodii favorizate de astre

TAUR

Sâmbătă: E o zi fabuloasă pentru Tauri din perspectivă romantică. Luna nouă le aduce nativilor o șansă de aur să înceapă o nou poveste de iubire sau să își consolideze relația actuală.

Duminică: Nu te lăsa pradă propriului temeperament. Încearcă să scapi de tensiunea care se adună brusc în tine ca aburul în oala sub presiune altfel decât printr-o explozie de furie.

Pagini: 1 2 3 4

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top