Connect with us
Horoscop de weekend 19-20 august 2017. Astrele vin cu surprize foarte mari pentru toate zodiile la sfârșitul acestei săptămâni.

Horoscop

Horoscop de weekend 19-20 august 2017.  Scorpionul se scaldă în ape tulburi

Horoscop de weekend 19-20 august 2017. Ce au pregătit astrele pentru fiecare zodie în parte în acest sfârșit de săptămână.

Unii nativi vor rezolva anumite probleme în plan amoros, alții sunt nevoiți să ia decizii importante. De asemenea, sunt și zodii care care vor reuși să se odihnească.

 Iată horoscopul de weekend pentru toate zodiile!

Berbec

Sâmbătă:  Iubirea plutește în aer! Fie vei avea parte de o de o surpriză din partea persoanei iubite, fie este posibil să întâlnești o persoană care să-ți capteze atenția.

Duminică: Cuvântul de ordine al acestei zile este odihnă. După o săptămână încărcat, în sfârșit te vei vedea cu prietenii.

Taur

Sâmbătă: Pentru a atinge succesul este nevoie de muncă. Informează-te, documentează-te și analizează pentru a obține rezultatul dorit în proiectul în care ești implicat.

Duminică: O rudă sau un prieten îți va solicita ajutorul. Chiar dacă nu poți face mare lucru, faptul că ești un bun ascultător îi va reda speranța că poate trece peste acest hop.

Citește în continuare horoscopul în pagina următoare

Pagini: 1 2 3 4

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top