Horoscop de weekend 20-21 aprilie 2019 – O zodie este în gura lumii

19.04.2019
Horoscop de weekend 20-21 aprilie 2019 – O zodie este în gura lumii

Horoscop de weekend 21 – 22 aprilie 2018. O zodie va fi judecată aspru de cei din jur.

Berbec:

Sâmbătă: Astăzi te simți epuizat și nu ai chef să vezi pe nimeni și nu ești în stare de nimic. O pauză totală ți-ar face foarte bine în weekend, deoarece săptămâna viitoare vei avea câteva zile de foc.

Duminică: O ieșire cu prietenii îți face foarte bine. Ai ocazia să cunoști oameni noi, să creezi posibile legături de afaceri. Niciodată nu poți ști de unde sare iepurele, cum spune o veche vorbă românească.

Taur

Sâmbătă: S-ar putea să primești o veste care nu te va bucura deloc. Mai mult decât atât, ceea ce îți va spune cineva te va îngrijora. Ia lucrurile pe rând și încearcă să le rezolvi.

Duminică: Trebuie să te adaptezi din mers la situațiile care îți apar în cale. Tot ce vrei să faci este să ieși cât mai repede din buclucul în care ai intrat cu voie sau fără voie. Dacă vei folosi cuvintele potrivite, totul va fi bine.

Gemeni

Sâmbătă: Începi ziua destul de agitat și tot ce vrei este să te odihnești. Veștile din ultimele zile nu ți-au dat pace. Ai rămas fără resurse de energie, însă zilele acestea trebuie să ai mai mare grijă de tine.

Duminică: Te bucuri de o ieșire cu familie, de o drumeție sau chiar de o ieșire în mall. Ai ocazia să întâlnești o persoană care ți se va părea extrem de intresantă și la care îți va sta gândul toată ziua.

Rac

Sâmbătă: Nu lăsa pe mâine ce poți face astăzi, căci s-ar putea să ajungi să dai explicații pentru niște lucruri pe care trebuia să le termini încă de acum câteva zile. Cere ajutorul dacă nu te descurci.

Duminică: Fă-ți timp și pentru cei din jurul tău, ca să nu creadă că îi ignori. Lasă-i să fie alături de tine și să petreceți timp de calitate. Încearcă să dai uitării lucrurile neplăcute din trecut.

Leu

Sâmbătă: Ai ajuns la un punct la care trebuie să iei niște decizii, să vezi în ce direcție te poți duce ca să îți fie cel mai bine. Ai încredere în instinctul tău, pentru că este tot ce contează în acest moment.

Duminică: Te gândești să le faci o surpriză celor dragi. Ai nevoie de niște sfaturi, pe care aceste persoane le vor oferi cu cea mai mare plăcere. Iar persoanele mai în vârstă din familie te vor ajuta să iei o decizie foarte bună pentru tine.

Fecioară

Sâmbătă: Dacă nu ai grijă la ceea ce spun cei din jurul tău, s-ar putea să fii aspru criticat. Nu folosi un ton critic, pentru că toate lucrurile se pot întoarce împotriva ta. Nimănui nu îi place să fie certat degeaba.

Duminică: Strânge-i pe cei dragi în jurul unei mese și discutați la ceea ce aveți de făcut în perioada următoare. În astfel de împrejurări te simți cel mai bine, înconjurat de oameni care țin la tine.

Balanță

Sâmbătă Te faci remarcat datorită spiritului tău de observație, iar cei din jur ți-ar putea propune să fii liderul unui proiect, al unui grup. Acceptă această provocare, deoarece îți va aduce multe beneficii.

Duminică: Petreci clipe speciale cu persoana iubită, iar astăzi ai putea primi o veste care te-ar putea face extrem de fericit. Fie că este vorba despre o sarcină sau de o posibilă căsătorie

Scorpion

Sâmbătă: Ești foarte nerăbdător să vezi ce se întâmplă în perioada următoare că ți se pare că timpul trece mult prea greu. Ai atât de multe posibilități din care să alegi și trebuie să te bucuri din plin de acest lucru/

Duminică: Primești o veste atât de interesantă astăzi, încă de la prima oră a zilei, încât abia aștepți să vezi despre ce este vorba. Ai putea primi niște bani despre care nu știai nimic.

Săgetător

Sâmbătă: Astăzi ai ocazia să dovedești că ești cel mai bun, în tot ceea ce îți propui. Cei din jurul tău te vor vedea ca pe un adevărat model și îți vor cere sfatul.

Duminică: Ești extrem de încântat de propunerile care ți se fac astăzi. Cineva îți vede adevăratul potențial și te ajută să înțelegi și tu acest lucru, dacă ți-ai pierdut încrederea în tine.

Capricorn

Sâmbătă: Încearcă să „iei taurul de coarne” și să nu te mai lamentezi dacă ceva nu merge bine în viața ta. Numai așa vei reuși să treci peste orice problemă care apare astăzi în calea ta. Reproșurile nu își au locul.

Duminică: Primești o veste care îți strică toată ziua. Ți-ai fi dorit ca rezutatul să fie unul mai bun, însă, pentru moment, trebuie să ai răbdare și să muncești mai mult.

Vărsător

Sâmbătă: Ai tendința să încerci să domini persoanele din jur ori lucrurile care se întâmplă în jurul tău. S-ar putea să eșuezi în aceste acțiuni și să fii criticat pentru ceea ce spui, așa că las-o mai moale.

Duminică: Surprizele apar de acolo de unde nu te aștepți. Totul merge ca pe roate astăzi, în viața personală și în cea personală. O promovare te pândește la colț

Pești

Sâmbătă: Faci echipă bună cu cineva pe care abia l-ai cunoscut și creați o conexiune incredibilă. Ți se pare că o cunoști pe acea persoană de o viață și că te înțelege numai din priviri.

Duminică: Ai parte de o zi liniștită, după multe zile agitate. Îți faci planuri cu cei dragi pentru o vacanță sau o simplă excursie, care vă va încarca de energie.