Horoscop de weekend 21-22 martie 2020 vremuri grele pentru zodii

20.03.2020
Horoscop de weekend 21-22 martie 2020 vremuri grele pentru zodii

Horoscopul de weekend pentru perioada 21-22 martie 2020 anunțî vremuri tulburi la acest final de săptămână. Harta astrală arată schimbări drastice de comportament pentru mulți nativi care rămân fară răbdare. Pe larg pentru fiecare zodie.

Horoscopul de weekend : 21 – 22 martie 2020

Penultima săptămână din luna martie și penultimul weekend se anunță tensionat din cauza contextului astral. Zodiile cele mai afectate sunt Gemeni, Săgetător și Vărstăror. Iată horoscopul de weekend:

Berbec

Sâmbătă ai chef de ieșit din casă, dar nu prea ai cu cine. Prietenii, familia și apropiații din jurul tău par toți ocupați. Te enervează la culme starea și din cauza plictiselii ești pus pe harță. Duminică planurile tale ies ca unse, dacă sâmbătă păreai lovit de ghinion. Încearcă să economisești bani, nu uita horoscopul tau anual nu arată o zona financiară bună în vară.

Taur

Weekend cu surprize pentru tine, plăcute mare parte din ele, dar ai grijă și la accidentele banale, care te pot lovi. Esti predispus la accidente casnice în special, așadar ai grijă. Relația cu cei dragi se amplifică și intervine armonia în familie. Parcă a fost cam multă tensiune. Noroc mare la bani duminică, vești în zona aceasta în acest weekend.

Gemeni

Te trezești cu fața la cearceaf în acest weekend, atât sâmbătă cât și duminică. N-ai stare, nimic nu-ți convine și te i-a dorul de schimbare. Te-ai plafonat în ultima perioadă și deși poate n-ai neapărat motive nu ești mulțumit de viața pe care o duci. Duminică o discuție cu un prieten te liniștește și te aduce cu picioarele pe pământ.

Rac

Ce weekend? Am putea spune, ți-ai plănuit atât de multe lucruri de făcut încât nici nu realizezi că trece sâmbăta și duminica. Ai grijă totuși și la cei dragi care se simt lăsați deoparte și cred că ai uitat de ei.

Leu

Planurile nu-ți ies așa cum vrei, pică ceva contracte sau colaborări iar acest lucru de scoate din minți. Ești panicat și reacționezi prea violent, astrologul de weekend te sfătuiește să nu iei decizii majore până luni.

Fecioară

Ești bine dispus, pus pe șotii și glume, iar asta îi bine dispune pe cei din jur. Duminică s-ar putea să primești niste vești care te cam nemulțumesc, nu uita perioada e pentru toți una stresantă.

Balanță

Probleme în familie sau pe cei pe care-i consideri parte din familie te țin ocupat în acest weekend, ai grijă la oboseală, uiți să mai ai girjă de tine și organismul tău va da semne dure, dacă nu te odihnești.

Scorpion

Ai chef de distracție și organizezi o petrecere, deși nu prea ai cu cine. Ești atât de bine dispus încât, în glumă îți spun, ai fi în stare să te distrezi tu cu tine. Duminică este zi de odihnă, nu de alta dar de săptămâna viitoare se anunță aglomerație pe la locul de muncă.

Săgetător

Tensiuni, certuri cam așa este definit horoscopul tău de weekend și culmea nu ești tu cel vinovat sau cel care le declanșează. Duminică reușești să găsești o soluție pentru a balansa lucrurile.

Capricorn

Familia îți dă bătăi de cap, nu sunt probleme grave, dar le este dor de tine, iar ție ti-e dor de ducă și drumeții. Combină totuși utilul cu plăcutul și nu uita de cei dragi.

Vărsător

Și tu ești pe lista celor care sunt tensionați din aproape toate motivele. Spre final de weekend reușești să te calmezi sau te izolezi să nu mai auzi de nimeni și nimic.

Pești

Ti se tot spune că treci prin problemele ca peștele prin apă, așa-ți prevede și horoscopul de weekend, întâmpini dificultăți, dar găsești solutția într-un timp mai scurt decât cel sperat.

Astrolog, Anca Marin