Connect with us

Horoscop

Horoscop de weekend 21-22 octombrie 2017. Zile pline de evenimente pentru zodii!

Gemeni

Sâmbătă: Ai parte de câteva clipe de liniște și poți să stai să îți vezi liniștit de ale tale. Te încearcă o oarecare stare de nostalgie, peste care ar trebui să treci cât mai repede.

Duminică:  Discuți fără emoții despre relațiile pe care le ai cu prietenii și cu persoana iubită. Spui tot ce ai pe suflet și vrei să rezolvi micile neînțelegeri apărute în ultima vreme.

Rac

Sâmbătă:  Ai alături persoana iubită care îți dă încredere și care te susține trup și suflet. Poți trece peste clipele mai puțin fericite cu ajutorul acestei persoane.

Duminică:  Este o zi potrivită pentru a discuta cu prietenii tăi despre ce te nemulțumește în relația voastră. Simți că lucrurile s-au mai răcit între timp și vrei să remediezi situația.

Leu

Sâmbătă:  Datorită anturajului în care ta afli, ziua ta se anunță a fi una de succes. Te molipsești de bună dispoziție și vrei să împărtășești toată bucuria ta cu ceilalți.

Duminică: Dai dovadă de o sensibilitate ieșită din comun azi. E posibil să fii dezamăgit de rezultatele unei întâlniri amoroase, care nu va avea deznodământul așteptat.

Fecioară

Sâmbătă:  Încerci să fii imparțial și să judeci cu atenție o situație tensionată între două persoane apropiate, dar oricât ai încerca să fii de obiectiv, tot vei defavoriza pe cineva.

Duminică: Există foarte multă armonie în relațiile cu cei din jur. Comunici cu ușurință cu cei din jur și toți îți vor aprecia ideile.

Citește în continuare horoscopul în pagina următoare

Pagini: 1 2 3 4

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More in Horoscop

To Top