Connect with us
Horoscop de weekend 22-23 iulie 2017. O zodie are o întâlnire cu o persoană care îi schimbă viața

Horoscop

Horoscop de weekend 20-21 iulie 2019. O zodie are o întâlnire cu o persoană care îi schimbă viața

Horoscop de weekend 20-21 iulie 2019. Ce surprize au pregătit astrele în penultimul weekend din luna iulie!

Iată horoscopul de weekend pentru toate zodiile!

Berbec

Sâmbătă: Poți ajunge la o concluzie deosebit de importantă astăzi. Ai făcut o analiză foarte importantă, iar acum culegi rezultatele acesteia.

Duminică: Potolește-ți setea de răzbunare cu distragerea atenției! Nu e bine să ai astfel de planuri mai ales că acestea nu îți aduc niciun beneficiu pe termen lung.

Taur

Sâmbătă: Nu te lăsa intimidat de cei care te atacă astăzi fără nerușinare. Cât timp ai încredere în tine și știi că tot ceea ce faci este bine și corect, nu ai de ce să îți faci griji.

Duminică: Azi te aliezi cu cineva împotrivă unei persoane care ți-a făcut mult rău. Câștigi tot mai mult teren și vrei să demonstrezi că ai dreptate. Ai grijă la armele devoalării secretului.

Gemeni

Sâmbătă: Acordă mai mult timp persoanei iubite și spune-i ce îți dorește să audă. Totuși, ai grijă să nu spui minciuni sfruntate, pentru că acest lucru se poate întoarce împotriva ta!

Duminică: Realizezi în sfârșit că ești o persoană minunată și meriți ce e mai bun de la viață. Oferă-ți toate ocaziile de care ai nevoie pentru a te simți liber și fericit.

Rac

Sâmbătă:  Te copleșesc grijile financiare și nu poți să le lași deoparte. Cu toate acestea, ar trebui să nu te mai stresezi așa de tare și să lași lucrurile să se așeze de la tine.

Duminică: Manevrele tale periculoase se vor întoarce împotriva ta, iar atunci nu va fi nimeni alături de tine. Nu te mai complica și renunță la a mai face planuri complicate care îi implică pe ceilalți.

Leu

Sâmbătă: Nu te afli în apele tale și ai tendința să te lași copleșit de îndoieli și slăbiciuni. Ai o mulțime de lucruri frumoase care ți se întâmplă în viață și trebuie să te concentrezi asupra lor.

Duminică:  Nimeni nu a murit după ce s-a despărțit de cineva. Nu exagera cu sentimentele pe care le simți cu adevărat și construiește-ți un viitor fără prea mult patos.

Fecioară

Sâmbătă:  Un sfat foarte important îți vine azi și tot ce ai de făcut este să pui în practică informațiile prețioase pe care le auzi de la cineva mai experimentat decât tine. Vei vedea că ai numai de câștigat.

Duminică: Ești pus pe harță astăzi, rău de tot. Nu ai stare și orice ai face îți vine să explodezi. Te macină acel lucru pe care l-ai aflat în urmă cu ceva timp. E bine să îl spui cât mai repede persoanei iubite.

 

Balanță

Sâmbătă: În viață, trebuie să faci și compromisuri, chiar dacă nu îți convine. Ai încredere în decizia luată, chiar dacă ceva din tine încă se codește!

Duminică: Azi întâlnești o persoană care îți deschide ochii asupra multor aspecte pe care nu le-ai înțeles până în prezent. E timpul să asculți și alte viziuni.

Scorpion

Sâmbătă:  Te găsești prins într-o situație care îți provoacă emoții puternice. Începi să ai temeri pentru relația ta cu o persoană și încep să se ridice mai multe semne de întrebare.

Duminică:  Ai noroc cu prietenii de calitate care îți oferă mereu sprijinul lor atunci când ai nevoie de el. Fii bucuros să ai în preajmă oameni care știu ce vor de la viață.

Săgetător

Sâmbătă: Vine vestea de care aveai nevoie și de care îți legai toate speranțele de rezolvare pentru o situație complicată. Este exact răspunsul de care aveai nevoie în aceste momente.

Duminică: Severitatea ta nu este una roditoare azi. Nu le tăia celorlalți entuziasmul doar pentru că simți realismul lucrurilor. Lasă-i și pe alții să se bucure de visele lor!

Capricorn

Sâmbătă: Ai chef de aventură și în mintea ta ia naștere o idee deosebit de îndrăzneață. Ai un chef nebun de schimbare și ești gata să pui în practică tot ce îți trece prin cap.

Duminică: Pornești la drum cu o atitudine agresivă. S-ar putea să te ajute, în funcție de persoanele cu care ai de-a face azi. Ai mare grijă cu cine îți permiți să te tragi de șireturi.

 

Vărsător

Sâmbătă: Este o zi prosperă, care îți inspiră un sentiment puternic de siguranță și de împlinire.  Ai curaj să faci planuri pe termen lung cu banii tăi, ori pentru a-i face sa crească, ori pentru a le da plus valoare.

Duminică: Fugi de rutină. Inovează, fă-ți ziua diferită, bucură-te de ea și adu concepte noi existenței tale. Scapă de rutina care s-a instaurat în viața ta!

Pești

Sâmbătă: Totul se desfășoară într-un ritm alert și trebuie să te adaptezi cu viteză la ce ți-a pregătit viața. Vei reuși să faci față oricărui eveniment neprevăzut.

Duminică:  Dai de o persoană care te contrazice la ceas, adică în fiecare minut, orice ai spune. Părăsește imediat zonă de conflict. Nu ai nevoie de astfel de cârcotași în preajmă.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top