Horoscop de weekend 22-23 octombrie. O zodie suferă din iubire

Ultimul update: vineri 21 octombrie 2016 16:44 Data publicării: vineri 21 octombrie 2016 16:44
Autor , în Horoscop

Gemeni

Sâmbătă: Te simți plictisit și vrei să faci ceva palpitant. O să te simți perfect după ce ai o activitate. Pune-ți mintea la contribuție și acționează!

Duminică: Ar trebui să nu îți mai sacrifici timpul liber și să te bucuri de puținele momente de relaxare pe care le ai la dispoziție. Nu îți mai face nervi inutili cu situația de la locul de muncă și bucură-te de momente de liniște în sânul familiei.

Rac

Sâmbătă: Se întâmplă foarte multe evenimente în această perioadă și acest lucru te bulversează puțin. Știi că urmează să ți se întâmple ceva și nu ai pace. Încearcă să nu te mai stresezi așa mult. Totul va fi bine.

Duminică: Ai șansa de a începe o nouă etapă în plan social și sentimental. Simți dorința de schimbare și îți vrei un nou început. Ai grijă la cheltuieli!

Leu

Sâmbătă: Suferi din iubire, iar acest lucru îți afectează încrederea în sine. Dezamăgirea planează peste relația ta de cuplu, iar partenerul tău nu este în cele mai bune toane.

Duminică: Este posibil să primești o vizită neașteptată.  Te gândești să începi o nouă afacere, dar nu ai la dispoziție resursele financiare necesare.

Fecioară

Sâmbătă: Ai de ales între două variante și nici tu nu știi care e cea mai atractivă. Judecă atent și vei face o alegere excelentă.

Duminică: Te afli într-o perioadă excelentă din punct de vedere profesional. Ai grijă să nu neglijezi partea sentimentală și odihna!

Citește continuarea în pagina următoare

Loading...
Sursa: Huff.ro
Comentarii