Connect with us
Horoscop de weekend 23-24 septembrie 2017

Horoscop

Horoscop de weekend 23-24 septembrie 2017. Zile furtunoase pentru zodii

Balanță

Sâmbătă: Nu te culca pe o ureche, chiar daca planurile tale se indreapta spre rezultatul dorit. Fii foarte atent la nuante in aceasta perioada.

Duminică: Nu găsești azi răspunsurile pentru dilemele cu care te confrunți de ceva vreme, iar asta trebuie să te responsabilizeze mai mult pe viitor dacă vrei să deslușești tot ce ți se întâmplă.

Scorpion

Sâmbătă:  Dacă vrei să afli adevărul despre o anumită situație, primul lucru pe care trebuie să îl faci este să te detașezi de focarul necazurilor apărute în ultimele ore.

Duminică:   Te-ai săturat de cârcotașii din jurul tău și e de înțeles. Nu bagateliza toate criticile pentru că, printre cei care îți pun bețe în roate, există și persoane ce te pot ajuta cu anumite observații legate de comportamentul tău.

Săgetător

Sâmbătă:  Dacă cineva vorbește cu un ton ceva mai ridicat decât cel cu care te-ai obișnuit, nu e cazul să te intimidezi excesiv.

Duminică: Vrei să repari o situație creață de alții și nu știi cum să faci că să le demonstrezi că ai pus toată sârguința la bătaie să eviți anumite erori. Explică lucrurile pe limba lor.

Capricorn

Sâmbătă: Compania potrivită pentru tine este partenerul de viață. Permite-i să se fofileze pe lângă tine. Ai nevoie de câteva momente de intimitate, acele clipe când stai cu persoană iubită în pat și lenevești toată ziua.

Duminică:  Observi că nu toți îți sunt prieteni în aceste momente. Nu te panica dacă nu găsești sprijin emoțional în cei de lângă tine pentru că nu toată lumea are capacitatea să te înțeleagă mereu.

Citește în continuare horoscopul în pagina următoare

Pagini: 1 2 3 4

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top