Connect with us
Horoscop de weekend 24-25 septembrie 2016. Tensiuni în familie pentru Balanțe

Horoscop

Horoscop de weekend 24-25 septembrie 2016. Tensiuni în familie pentru Balanțe

Horoscop de weekend 24-25 septembrie 2016. Previziuni astrologice pentru acest final de săptămână.

Cu toții așteptăm weekendul pentru a ne relaxa și a ne ocupa de lucrurile care ne bucură. Însă, nu este valabil pentru toate zodiile, pentru că unii nativi sunt nevoiți să meargă la serviciu și în weekend.

Horoscop de weekend 24-25septembrie 2016

Berbec

Sâmbătă: Întreaga zi va fi una relaxantă, în care vei reuși să te odihnești să te aduni după o săptămână grea.

Duminică: Duminica aceasta ți-o vei petrece în familie și vei avea parte și de o vizită surpriză din partea unei rude.

Taur

Sâmbătă: Vei primi o veste care te va bulversa, însă, în același timp va fi un semnal de alarmă că trebuie să fii mai atent cu persoanele din jurul tău.

Duminică: Deși este duminică, ești nevoit să lucrezi pentru un proiect important. Chiar dacă își va da planurile peste cap, gândește-te că există posibilitatea să primești un bonus din partea șefului.

Gemeni

Sâmbătă: Vei începe ziua cu discuții aprinse, pentru că jumătatea ta se simte neglijată în ultimul timp și își va face reproșuri. Cel mai bine ar fi să-ți păstrezi calmul și să accepți că are dreptate. Doar tu poți îndrepta situația!

Duminică: Oboseală acumulată pe parcursul săptămânii trecute se resimte și cel mai bine ar fi să acorzi mai multă atenție stilului tău de viață.

Rac

Sâmbătă: O surpriză își va face ziua minunată. Fii recunoscător pentru că ești înconjurat de oameni de calitate, care nu merită critici din partea ta. Cel mai bine ar fi să fii foarte atent ce vorbești când ești nervos!

Duminică: Prietenii vor avea o inițiativă care te ajută să depășești starea în care te afli. Bucură-te de timpul petrecut cu ei, pentru că vei avea o săptămână încărcată.

Leu

Sâmbătă: Ești supărat că șefu te-a pus în tură și în acest weekend, însă uiți să observi esențialul: ești omul lui de bază și are încredere atunci când tu ești cel care se ocupă de sarcinile importante. Fii sigur că te va răsplăti!

Duminică: Dimineața o vei începe în forță și nici nu vei avea timp să realizezi câte ai rezolvat. După-amiază vei reuși să te odihnești!

Citește continuarea în pagina următoare

Pagini: 1 2 3

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top