Connect with us
Horoscop de weekend. Ce au pregatit astrele pentru fiecare zodie in acest sfarsit de saptamana

Horoscop

Horoscop de weekend 27-28 august 2016. Ce zodii sunt avantajate

Horoscop de weekend 27-28 august 2016. Previziuni pentru toate zodiile!

BERBEC

Sambata: Esti tentat sa risti mult pentru un castig mare, insa cel mai bine ar fi sa te consulti cu o persoana apropiata inainte de a lua vreo decizie.

Duminica: Daca nu inveti sa comunici, relatiile cu persoana iubita si cu prietenii pot avea de suferit. Cel mai bine ar fi sa-ti iei inima in dinti si sa spui lucrurilor pe nume.

TAUR

Sambata: Aveti o zi agitata si cel mai indicat ar fi sa dormiti bine, sa va incarcati cu multa rabdare, pentru ca aveti multe lucruri de rezolvat.

Duminica: Dupa o zi atat de incarcata simtiti nevoia sa va relaxati, insa o invitatie in oras va tenteaza si nu stiti cum sa refuzati.

GEMENI

Sambata: Este o zi buna pentru studiu. Aveti dispozitia necesara care va va ajuta sa asimilati foarte bine informatiile

Duminica: Este o zi perfecta pentru o plimbare cu persoana iubita. Cu aceasta ocazie va si relaxati, dar va acordati si timp relatiei.

RAC

Sambata: O femeie va pune pierdici la munca, ceea ce va obliga sa munciti si azi, desi aveati programata o intalnire importanta.

Duminica: In aceasta zi veti merge in vizita la rude. Insa, aveti mare grija si cu sanatatea. S-ar putea sa va simtiti rau si sa ajungeti la medic.

Citeste continuarea in pagina urmatoare

Pagini: 1 2 3

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top