Connect with us
Horoscop Minerva 14-20 octombrie Taur - Faci eforturi mari la locul de muncă

Horoscop

Horoscop de weekend 3-4 martie 2018. Ce zodii au necazuri acasă!

Horoscop de weekend 3-4 martie 2018. Primul weekend din martie aduce mulțumire pentru unii nativi și conflicte acasă pentru alții.

Iată horoscopul de weekend pentru toate zodiile!

Berbec

Sambătă: Inima ta zâmbește mulțumită, de parcă s-au aranjat exact așa cum ai vrut tu mai multe aspecte care ți-au dat bătăi de cap în ultima vreme. Bucură-te de această zi!

Duminică: E o zi în care trebuie să stai și să îți încarci bateriile. Nu face nimic care să te soliciteze și care să te enerveze

Taur

Sambătă: Primești niște vești care sună cam sumbru, dar nu ar trebui să le pui la suflet. Situația nu e chiar așa de rea cum ți se prezintă.

Duminică: Te frământă unele probleme cu banii, însă nu trebuie să disperi. Norocul va apărea și în viața ta, trebuie doar să mai aștepți puțin.

Gemeni

Sambătă: Alungă gândurile negative din viața ta și lasă-le doar pe cele optimiste. Uită-te către viitor cu alți ochi și învață să nu vezi doar răul din jur, ci și binele.

Duminică: A venit momentul să rezolvi o problemă pe care ai tot amânat-o. Soluția nu este una care să îi mulțumească pe toți, dar te va mulțumi pe tine și asta e cel mai important.

Rac

Sambătă: Privește cu responsabilitate drumul pe care l-ai ales și nu te abate de la acest curs, nici măcar când dai piept cu mari probe. Nimic nu e imposibil!

Duminică: Ai ceva pe suflet, dar nu vrei să spui nimănui despre asta. Nu e o atitudine bună. Sigur este o persoană apropiată care să fie dispusă să te asculte și să te ajute. Te vei simți mai bine dacă te vei descărca.

Leu

Sambătă: Tot tragi de timp în ceea ce privește o relație cu o persoană. Deși vezi că lucrurile nu mai merg, amâni momentul în care să spui adio, sperând zadarnic că se va schimba.

Duminică: Dacă ai pornit pe un drum bine determinat, nu te abate de la el. Ai grijă la ce decizii iei.

Horoscop de weekend 3-4 martie 2018

Fecioară

Sambătă: Nu te simți în stare să faci față disputelor aprinse din jurul tău și preferi să stai în banca ta. Este o situație în care cel mai bine este să taci.

Duminică: Acuzi o stare accentuată de oboseală, în spatele căreia ar putea sta o răceală sau gripă. Mergi la medic dacă bănuiești că ai probleme de sănătate.

Balantă

Sambătă: Este o zi minunată deci profită de ea pentru a petrece timp de calitate alături de persoanele care contează în viața ta.

Duminică: Îți trebuie un pic de liniște, deci evită persoanele agitate, care trag de tine să faci lucruri pe care nu dorești să le faci.

Scorpion

Sambătă: Ești pe drumul cel bun spre visele tale cele mai frumoase. Simte-te protejat, pentru că te afli sub o aripă ocrotitoare, iar siguranța e cel mai important aspect.

Duminică:  O conversație mai aprinsă cu o rudă îți dă prima parte a zilei peste cap. Relaxează-te și nu arunca vreo vorbă pe care să o regreți.

Săgetător

Sambătă: Tu ai principii foarte ferme pe care te bazezi, deci nu îți schimba opinia și comportamentul după cum bate vântul, pe baza unor vorbe auzite de la alții.

Duminică: E momentul să ai o discuție serioasă cu partenerul de viață despre problemele pe care le întâmpinați în relație. Nu mai amâna aceste lucruri care devin din ce în ce mai apăsătoare

Horoscop de weekend 3-4 martie 2018

Capricorn

Sambătă: Familia este foarte importantă pentru tine și o incluzi și pe ea, foarte serios, în marile tale planuri de viitor.

Duminică: Nu uita cine te-a ajutat când ai avut nevoie! Acea persoană are nevoie acum de ajutorul tău și ar fi bine să îl oferi fără ezitare.

Vărsător

Sambătă: Vezi inamici la tot pasul, ți se pare că orice cuvânt ascunde o intenție negativă, că pe oriunde ai lua-o și orice ai face, tot rău va ieși. E doar o atitudine negativă, dusă la extrem.

Duminică: Petreci prea mult timp gândindu-te la trecut și prea puțin timp făcând planuri de viitor. Reține că nu poți trăi în trecut și că ce a fost nu se mai întoarce.

Pești

Sambătă: Nu lăsa amintirile neplăcute sau resentimentele sa te copleșească. Iartă, uită, închide acele capitole dureroase și deschide-te spre altceva.

Duminică: Persoana iubită este puțin cam supărată și vrei să afli de ce. S-ar putea să urmeze o discuție mai aprinsă, în care să îți alegi cu grijă cuvintele.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top