Connect with us

Horoscop

Horoscop de weekend 4-5 iunie 2016. Scorpionii au chef de cearta

Horoscop de weekend 4-5 iunie 2016. Previziuni detaliate pentru toate zodiile.

Berbec

Sambata, ar trebui sa fii rabdator si sa nu te pripesti in luarea unor decizii. Desi est foarte entuziasmat de un nou lucru aparut in viata ta, nu strica sa fii putin cumpatat si sa astepti putin inainte de a face pasul important.

Ziua de duminica aduce foarte multa acalmie in plan afectiv. Te vei simti in largul tau in mijlocul celor apropiati si iti vei reincarca bateriile pentru o noua zi de luni, care se anunta a fi destul de aglomerata.

Taur

Ziua de sambata nu iti aduce vesti foarte bune. Simti ca nimic nu iti iese conform planurilor si ai tendinta de a porni conflicte din senin. Relaxeaza-te si nu lasa parerile unora din jurul tau sa se te influenteze negativ si sa te deprime.

Duminica iti aduce multa inspiratie. Ai idei foarte bune si esti gata sa le pui in aplicare. Sunt posibile unele tensiuni in relatie, dar cu putina intelegere, totul se va rezolva fara probleme.

Citeste si: Horoscop iunie 2016 – Luna marilor rascoale

Gemeni

Sambata este o zi perfecta pentru distractie si pentru relaxare. Profita la maxim de clipele de liberate si petrece cat mai mult timp in compania celor dragi. Nu lasa gandurile negative sa iti strice starea de spirit si priveste cu optimism catre viitor.

Duminica, unele probleme cu o persoana fata de care ai sentimente puternice te pot indispune. Primesti un sfat valoros de la o persoana, care te va ilumina intr-o problema care te apasa de ceva timp.

Citeste continuarea in pagina urmatoare

Pagini: 1 2 3

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top