Connect with us
Horoscop de weekend 5 - 6 ianuarie 2019. Nervi mulți pentru o zodie!

Horoscop

Horoscop de weekend 5 – 6 ianuarie 2019. Nervi mulți pentru o zodie!

Horoscop de weekend 5 – 6 ianuarie 2019. Primul weekend din acest an vine cu o stare de tensiune pentru o zodie.

Alte două zodii se pot relaxa și odihni pentru o nouă săptămână

Iată ce au rezervat astrele în acest weekend!

Berbec 

Sâmbătă:  E vremea să te eliberezi de o zonă sumbră a amintirilor de odinioară, pentru că ceea ce ai trăit atunci, nu mai are nicio legătură cu prezentul.

Duminică: Stai ca pe ghimpi în aşteptarea unui eveniment anunţat pentru perioada următoare şi de la care ai mari aşteptări.

Taur

Sâmbătă: Nu te lăsa influenţat de criticile şi limitele pe care ţi le impun cei din jurul tău. Ai alături de tine oameni care se tem de orice, de schimbare, de nou, de provocare, or tu eşti într-o pasă mult mai curajoasă!

Duminică: Nu spera rezultate imediate la planul pe care abia acum îl construieşti pas cu pas, pentru că mai e cale lungă până la capăt.

Gemeni

Sâmbătă: Ai şansa de a reintra într-un grup din care ai făcut cândva parte, dar, din diverse motive, te-ai retras pentru că nu te mai simţeai bine.

Duminică: Permite-ţi o zi în care să nu faci altceva decât să dormi, să te odihneşti, să stai cu ochii în tavan şi să visezi la ceea ce îţi doreşti tu cel mai mult.

Rac

Sâmbătă: Nu te grăbi în iubire, lasă relaţia să curgă cum vrea ea, pentru că nu e planul care cere control sau îndrumare strictă, ci deplină libertate.

Duminică: Te simţi cu musca pe căciulă în privinţa unei situaţii şi, decât s-o tot cari după tine, nemaiştiind cum să inventezi scuze, cel mai bine ar fi să faci un pas în faţă şi să recunoşti sincer că ai greşit.

Leu

Sâmbătă: Priveşti spre viitor cu încredere şi optimism, şi ai o capacitate de vizualizare pe care nimeni n-o întrece.

Duminică: Dacă partenerul spune lucruri frumoase şi atât, nu e de ajuns pentru o relaţie de succes, ca atare arată-i ce anume aştepţi de la el.

Fecioară

Sâmbătă: Ai nevoie de un stimulent de la cineva, pentru că nu-l găseşti în tine însuţi. Ai noroc: se iveşte de undeva o persoană cu un tonus mai bun decât al tău care te scoate din apatie.

Duminică: Se simte o stare tensionată în jurul bugetului, dar vei face tot posibilul să faci rost de banii necesari, chiar şi cu riscul unor dispute aprinse.

Balanță

Sâmbătă: Ai frecvente modificări de atitudine, nu eşti consecvent în comportament şi idei şi asta nu te pune într-o lumină bună,  în fața celorlalți.

Duminică: Unii îţi vor distrage atenţia de la scopul tău, venind numai cu critici şi dispute, dar tu vei reuşi să rămâi concentrat la ţelul cel mare, fără să te laşi învins de atâtea oprelişti.

Scorpion

Sâmbătă: Un gând luminos îţi trece azi prin minte şi te stimulează să te apuci de treabă. Vei vedea că era exact scânteia de curaj de care aveai nevoie.

Duminică: Starea ta depinde mult de starea vremii, eşti meteodependent aşadar, pentru că te vei simţi exact aşa cum e cerul.

Săgetător

Sâmbătă: Priveşti lucrurile foarte obiectiv şi ai ocazia să îţi exprimi punctul de vedere în faţa altora care respectă deciziile tale. 

Duminică: Distrează-te, bucură-te de o zi relaxantă ca cea de azi şi caută compania altor persoane la fel de vesele şi bine dispuse ca şi tine.

Capricorn

Sâmbătă: Eşti supărat de reacţia unora, pentru că tu faci tot posibilul să-i mulţumeşti, iar ei tot rezervaţi şi distanţi rămân.

Duminică: Nervii par să explodeze la tot pasul, dar tu eşti oala sub presiune care dă în clocot! Dacă tuturor te adresezi cu ton ridicat şi nu reuşeşti să te adaptezi la stilul fiecăruia, transformi ziua într-o furtună ce poate degenera uşor în conflicte majore.

Vărsător

Sâmbătă: Pentru unele cupluri, poate fi ziua unei veşti de milioane cu privire la o viitoare venire pe lume a unui copil, în timp ce altele discută mult mai serios şi mai clar despre o posibilă căsătorie.

Duminică: Faci ce faci, şi iar nimereşti în gura lumii care te judecă pe nedrept şi cum eşti mai sensibil, zilele acestea, fiecare atac te doare mai mult decât ar trebui.

Pești

SâmbătăPleacă din preajma celor trişti cât mai repede sau molipseşte-i tu pe ei cu starea ta de bine!

Duminică: Ziua poate fi una extrem de plăcută şi relaxantă dacă te înconjori de oamenii potriviţi, ca atare caută anturajuri de oameni tineri în care se discută şi despre altceva decât despre problemele cotidiene.

Citește și: Horoscop chinezesc 2019. Ce ne aduce Anul Porcului de Pământ

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top