Connect with us
Horoscopul de weekend pentru 5-6 noiembrie 2016. Care vor fi zodii care vor avea un sfârșit de săptămână de vis și care vor avea unul de coșmar.

Horoscop

Horoscop de weekend 5-6 noiembrie. Gemenii au de luat o decizie crucială

Horoscop de weekend 5-6 noiembrie 2016. Previziuni pentru acest sfârșit de săptămână.

În acest weekend, nativii unor zodii resimt oboseala acumulată pe parcursul săptămânii, iar acest lucru îi face să nu fie cea mai bună companie.

Totodată, unii nativi trebuie să acorde o atenție deosebită persoanei iubite, pentru că au cam neglijat-o în ultima perioadă.

Horoscop de weekend 5-6 noiembrie

Berbec

Sâmbătă: Nu te descuraja dacă unul dintre proiectele tale s-a împotmolit. Caută altă soluție pentru a-ți vedea planurile duse la bun sfârșit.

Duminică: Apar unele evenimente care îți cam dau planurile de astăzi peste cap. Încearcă să nu te superi foarte tare dacă o rudă ți-a greșit cu ceva.

Taur

Sâmbătă: Să nu te lași copleșit de sentimente negative dacă ceva în care credeai foarte mult nu s-a materializat. Trebuie să mai ai puțină răbdare și vei vedea că totul va fi bine.

Duminică: Încearcă să nu te cerți cu partenerul tău de viață și să nu pui la suflet unele vorbe mai puțin frumoase care îți ajung la urechi astăzi.

Citește continuarea în pagina următoare

Pagini: 1 2 3 4

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top