Connect with us
Horoscop de weekend 7 iulie - 8 iulie 2018. Surprize mari în acest weekend

Horoscop

Horoscop de weekend 7 iulie – 8 iulie 2018. Surprize mari în acest weekend

Horoscop de weekend 7 iulie – 8 iulie 2018. Se anunță două zile pline de surprize pentru unele semne zodiacale. Citește horoscopul de weekend pentru zodia ta.

Berbec

Sâmbătă: Mâine este indicat să te gândești ceva mai mult la finanțe și la bani de care dispui. Asta dacă vrei să reușești să pleci și în concediu.

Duminică: Duminică urmează o zi liniștită pentru tine. Vei avea parte de vizita unor prieteni care vor să petreceți împreună câteva ore.

Taur

Sâmbătă: După o săptămână în care te-ai chinuit mai mult decât de obicei să-ți duci la bun sfârșit sarcinile de serviciu, astăzi este despre tine. Vei căuta variante să profiți de weekend și să te relaxezi.

Duminică: Duminica este rezervată celor dragi. Părinții sau alte rude din familie îți vor face o vizită. Nu-ți face mare plăcere acest lucru însă știi că nu ai încotro.

Gemeni

Sâmbătă: Pe măsura ce îți schimbi perspectiva și vezi evenimentele din trecut exact așa cum au fost, lecțiile îți vor fi învățate și te vei putea duce mai departe în viața mult mai liber

Duminică: O veste bună, o suma de bani, poate vi s-a aprobat o refinanțare sau e un avans c-ați început o colaborare.

Rac

Sâmbătă: Sfera partenerială e răscolită și o să faceți eforturi să readuceti armonia la voi în cuplu, aveți nevoie de stabilitate și să faceți lucrurile în echipa și nu separat.

Duminică: Urmează o zi liniștită. O să începeți să vă gândiți la un proiect pe care urmează să-l puneți în aplicare.

Leu

Sâmbătă: Alături de persoana iubită faceți planuri de vacanță, căutați un sejur sau poate plecați chiar mâine, la mare sau la munte.

Duminică: Totul este despre relaxare astăzi. Fie că esti plecat sau ai rămas în oras, profită de momentele de liniște.

Fecioară

Sâmbătă: Se poate să umblați la banii strânși că să cumpărați ceva nou, util și frumos pentru interiorul locuinței, ori poate pentru un plus de confort.

Duminică: Se pare c-o să-ncepeti lucruri noi, pe care le testați în perioada asta, să vedeți dacă sunt de cursa lungă sau alegeți doar acele activități de care să fiți siguri că durează.

Balanță

Sâmbătă: Ce ai organizat la finalul de săptămână cu prieteni, pui astăzi în aplicare. O să ieșiti în oraș sau participați la o petrecere privată. Atenție pentru că poate să apară cineva interesant în viața ta.

Duminică: Se pare că va curtează un grup de oameni care vrea fie să lucrați împreună, fie să plecați în vacanță.

Scorpion

Sâmbătă: Veștile bune nu contenesc să vină. O să primiți un premiu, o recompensă, chiar o numire în funcție pentru merite deosebite și să va simțiți onorați.

Duminică: Preferați o zi cu multă acțiune. Fie că alegeți să ieșiți la o partidă de pescuit, fie că mergeți la munte, o să vă distrați pe cinste.

Săgetător

Sâmbătă: Apar noutăți în sfera sentimentală la voi și o să va bucurați de revenirea cuiva care n-a putut în ruptul capului să va uite și vrea să rennodati relația.

Duminică: O discuție între patru ochi cu ființă iubita ar face lumina într-o chestiune care v-a destabilizat relația, și-o să fie bine

Horoscop de weekend 7 iulie – 8 iulie 2018

Capricorn

Sâmbătă: O să începeti lucruri noi, pe care le testați în perioada asta, să vedeți dacă sunt de cursa lungă sau alegeți doar acele activități de care să fiți siguri că durează.

Duminică: Zi pentru shopping. Va adunați prietenii și o să colindați centrele comerciale. Seara o să aveți parte de relaxare în preajma celor dragi.

Vărsător

Sâmbătă: Pentru nativii vărsător se anunță o sâmbătă de excepție. Vor continua petrecea începută încă de vineri iar pe seara se vor retrage într-un loc unde să se relaxeze.

Duminică: Faci planuri de vacanță alături de persoana iubită. O să sstabiliți să mergeți într-un loc unde nici unul dintre voi nu a fost.

Citește și Horoscop Mihai Voropchievici: Trei zodii au schimbări importante în această lună

Pești

Sâmbătă: Peștii se încăpățânează să nu renunțe la ceea ce au de făcut. Drept urmare, pe seara este să posibil să aveți ceva probleme de sănătate. Dar totul se va termina cu bine.

Duminică: În urma unei analize bine realizate, este posibil să luați o decizie radicală. Fie va decideți să vă schimbați job-ul, fie faceți planuri pentru a porni o afacere.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top