Connect with us
Horoscop de weekend 8 - 9 decembrie 2018. Două zodii au zile grele

Horoscop

Horoscop de weekend 8 – 9 decembrie 2018. Două zodii au zile grele

Horoscop de weekend 8 – 9 decembrie 2018. Va fi un weekend mai greu pentru două zodii, care nu se vor simți în largul lor și nu vor avea parte de un anturaj prea bun.

Iată ce surprize au rezervat astrele sâmbătă și duminică:

BERBEC

Sâmbătă: Te simţi ciudat în pielea ta, având mereu impresia că cei din jur te privesc cu ostilitate şi nu au încredere în tine.

Duminică: Nu te simţi bine în mediul în care te afli azi, ci gândul tău e în cu totul altă parte. Dacă ar depinde de tine, ai fugi din acel loc în care planează tristeţea.

TAUR

Sâmbătă: Chiar dacă e agitaţie mare în jurul tău şi părerile vehiculate par să se bată în cap, vei descoperi într-o zi că era necesară această luptă de idei.

Duminică: Tu nu ai curaj să spui stop unei situaţii care nu mai poate continua în acelaşi mod. Există altcineva alături de tine care oferă o soluţie mai bună în situaţia de faţă.

GEMENI

Sâmbătă: Merită să intri în competiţia de idei care se naşte azi, pentru că vei descoperi o mulţime de păreri diferite de ale tale, dar de care te vei putea folosi la un moment dat.

Duminică: Dacă vrei o zi excelentă, înconjoară-te de oameni optimişti şi tonici, conform stării tale de bine de azi! Dacă atragi aproape doar pe cei trişti, care se plâng întruna de problemele vieţii, îţi strici şi tu tot cheful.

RAC

Sâmbătă: Eşti frustrat să accepţi nişte condiţii clar defavorabile ţie, dar ambiţia ta creşte şi mai mult la gândul că vei milita în continuare pentru a avea în final tot tu ultimul cuvânt.

Duminică: Ai învăţat destule din experienţele anterioare ca să ştii acum să iei măsuri înţelepte. Ceea ce nu ţi-a plăcut, nu se va repeta, pentru că acum te ghidezi după principiul paza bună trece primejdia rea

LEU

Sâmbătă: Înainte de a atrage atenţia asupra ta pentru o eventuală nouă iubire, ar trebui să te priveşti pe tine însuţi cu mai multă afecţiune.

Duminică: Învaţă să renunţi la nu, învaţă să transformi fiecare declaraţie pe care o faci în afirmaţie, pentru că energia cuvântului Da va fi fantastică.

FECIOARĂ

Sâmbătă: Devii nostalgic şi un pic romantic, dar întoarcerea cu gândul la vremuri de odinioară nu este neapărat benefică, mai ales dacă scoţi de la naftalină evenimente triste sau eşecuri de atunci.

Duminică: Înarmează-te azi cu multă răbdare pentru a te ocupa de chestiuni de rutină, căci s-au acumulat deja prea multe şi trebuie să le iei la rând, una câte una.

BALANȚA

Sâmbătă: Jumătatea plină a paharului cântăreşte mult mai mult decât crezi. Bucură-te cu ce ai, nu privi dincolo de ceea ce ai obţinut deja, spunând că de fapt nu ai nimic.

Duminică: Cel mai bine e să nu amâni nimic din ceea ce nu ţi se pare, în acest moment, vital.

SCORPION

Sâmbătă: Un lucru trebuie să eviţi azi: să discuţi despre politică, indiferent în ce plan s-ar aplica aceasta, pentru că e riscul ca discuția să degenereze.

Duminică: Stai puţin şi ascultă ce-ţi transmite vocea interioară cu privire la direcţia de mers în situaţia de faţă.

SĂGETĂTOR

Sâmbătă: Nicăieri nu te simţi mai bine decât în medii aglomerate, printre cât mai mulţi oameni, chiar şi complet necunoscuţi, așa că ieși azi din casă.

Duminică: Ai tendinţa de a te juca un pic cu orele care trec, de parcă nu ţi-ar păsa dacă mai ai o oră sau zece până la un anumit eveniment de o importanţă specială.

CAPRICORN

Sâmbătă: Experienţa acumulată de tine poate fi pusă şi în slujba altora, ca atare dedică-te celor care au nevoie de ceea ce ştii tu să faci.

Duminică: Ofertele care ţi se fac sună bine, nu le lăsa să aştepte, pentru că norocul nu stă pe loc.

VĂRSĂTOR

Sâmbătă: Dacă pleci la drum, înarmează-te cu mult calm, pentru că vor fi deplasări încărcate de o oarecare stare de tensiune.

Duminică: Trebuie să eviţi să torni gaz pe foc, să alimentezi o dispută, pentru că ai de a face cu persoane care stau pe un butoi cu pulbere şi orice cuvânt nelalocul lui îl poate arunca în aer imediat.

PEȘTI

Sâmbătă: Se deschide o perspectivă nouă în faţa ochilor tăi, dar nu te poţi concentra asupra ei cât timp eşti prins în alte probleme.

Duminică: Azi e o zi în care trebuie să te dedici în totalitate persoanei iubite și să asculți ce are de spus și ce nemulțumiri are cu privire la relații.

Citește și: Horoscop săptămânal 10 – 16 decembrie 2018. Cine are noroc la bani

Adi Ioan este editor senior la Huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top