Connect with us
Horoscop de weekend 8-9 octombrie 2016. Previziuni astrologice pentru toate zodiile în acest final de săptămână. Ce nativi vor fi avantajați.

Horoscop

Horoscop de weekend 8-9 octombrie. Momente bune pentru trei zodii

Horoscop de weekend 8-9 octombrie 2016. Ce au pregătit astrele în acest final de săptămână pentru fiecare zodie în parte.

Pentru trei zodii, aceste două zile vin doar cu vești bune. Putem spune chiar că soarele răsare pe strada lor și că totul le va merge din plin.

Există, însă, și nativi care nu vor fi la fel de norocoși. O zodie va avea de suferit din pricina relațiilor cu prietenii, în timp ce alta se va simți sufocată de rutină și de monotonie.

Horoscop de weekend 8-9 octombrie. Previziuni complete pentru toate zodiile

Berbec

Sâmbătă: Trebuie să pui piciorul în prag și să îți susții punctul de vedere. Sunt momente în care trebuie să te impui, iar astăzi este unul dintre ele. Chiar dacă unii te vor irita cu atitudinea lor, este necesar să rămâi ferm pe poziție.

Duminică: Sunt posibile unele dificultăți financiare, dar nu este cazul să demoralizați. Poți primi un ajutor nesperat din partea unei rude mai în vârstă care îți rezolvă o parte din probleme.

Taur

Sâmbătă: Trebuie să începi să faci ceva pentru a-ți vedea visele puse în practică. Este momentul în care trebuie să începi să ieși din zona de confort și să începi să construiești.

Duminică: Succesul îți surâde astăzi, atât pe plan sentimental, cât și în plan financiar. Ascultă-ți intuiția și vei lua cele mai bune decizii.

Gemeni

Sâmbătă: Astăzi te simți constrâns și simți că te confrunți cu atitudinea aspră a celor din jur, care nu te lasă să te exprimi în voie. Nu trebuie să te enervezi și să îți complici inutil existența

Duminică: Relațiile cu prietenii pot suferi astăzi, de aceea nu trebuie să ții morțiș să ai dreptate în anumite privințe. O deziluzie sentimentală îți poate strica ziua.

Rac

Sâmbătă: Îți pui toată energia și pasiunea într-un nou proiect, care pornește acum. Trebuie să dai dovadă de perseverență, dacă vrei ca totul să meargă ca pe roate.

Duminică: Te simți în largul tău, înconjurat de prietenii tăi. Planifici să pleci cu persoana iubită într-o mini-vacanță, în care să vă reîncărcați bateriile.

Citește continuarea în pagina următoare

Pagini: 1 2 3

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More in Horoscop

To Top