Connect with us
Horoscop decembrie 2016. Previziuni lunare pentru toate zodiile. Ce au pregătit astrele pentru fiecare zodie în parte în ultima lună din an.

Horoscop

Horoscop decembrie 2016. Luna surprizelor pentru zodii!

Horoscop decembrie 2016. Ultima lună din an se anunță a fi una plină de surprize pentru zodii. Perioada Sărbătorilor de Iarnă va aduce unele lucruri neașteptate pentru nativi.

Crăciunul și Revelionul bat la ușă, iar nativii celor 12 semne zodiacale fac ultimele pregătiri pentru intrarea în Noul An. Dar iată ce le rezervă ultimele săptămâni de anul acesta.

Horoscop decembrie 2016 – Previziuni pentru toate zodiile

Berbec

Berbecii au avut multe conflicte la locul de muncă în ultima perioadă. Acum pare că au învățat ceva din aceste certuri. Ideile lor le vor aduce o serie de avantaje financiare și se vor bucura de cadouri.

Stau bine cu sănătatea și se gândesc să înceapă un regim alimentar. Ultima parte a lunii decembrie vine cu vești bune în plan sentimental. Perioada Crăciunului le surâde Berbecilor singuri. Aceștia și-ar putea găsi chiar marea dragoste!

Taur

Primele zile ale lunii decembrie se anunță solicitante pentru Tauri. Vor fi schimbări la job, iar unii nativi chiar își vor schimba locul de muncă. Cu toate acestea, viața lor socială va cunoaște îmbunătățiri.

După primele două săptămâni din decembrie, se pot bucura de o relaxare bine meritată și vor cunoaște oameni noi.

Perioada Sărbătorilor de Iarnă vine cu vești bune în plan financiar. Se întrevăd cadouri în bani, care nu au cum să nu fie binevenite. În plan sentimental, se va face un pas important în relația cu persoana iubită.

Citește și: Horoscop 2017. Previziuni detaliate pentru fiecare zodie în parte

Horoscop decembrie 2016 – Gemenii sunt loviți de fiorii dragostei

Gemeni

Primele două săptămâni din luna decembrie vin cu vești excelente pentru Gemenii singuri. Dragostea îi așteaptă și le pregătește cele mai frumoase surprize. O persoană deosebită va apărea în viața lor, de unde se așteaptă mai puțin.

Până de Crăciun, sunt avantajați pe plan financiar, unde pot veni prime de la locul de muncă. Perioada Crăciunului și a Revelionului vine doar cu vești bune pentru Gemeni. Se descurcă de minune în orice situație sunt puși.

Primele zile din 2017 îi pot găsi plecați într-o călătorie.

Rac

Racii se simt nostalgici în prima săptămână din decembrie. Sunt cuprinși de un sentiment de singurătate, chiar dacă sunt înconjurați de oameni cu intenții bune.

Sunt și vești bune pentru această perioadă. Au succes la locul de muncă și primesc recompense pentru acest lucru.

Jumătatea lunii aduce transformări ale relației. Unii pot pune capăt relației actuale, alții vor găsi puterea să repare ce a fost stricat.

Crăciunul și Anul Nou îi găsește pe Raci melancolici. Îi cuprind unele regrete care le pot provoca o mare durere în suflet.

Leu

Iubirea le surâde Leilor la început de decembrie. Simt fluturi în stomac, iar dragostea pune stăpânire pe mintea lor, astfel încât nu se mai pot gândi la nimic altceva.

La jumătatea lunii, încep să apară tensiuni la locul de muncă. Relația cu colegii are de suferit și vor apărea conflicte.

Perioada Sărbătorilor va fi una plină de magie și pentru ei. Chiar dacă există riscul să nu stea extraordinar financiar, persoanele dragi le vor fi alături, iar asta e tot ce contează.

Citește continuarea în pagina următoare

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top