Connect with us
Horoscop duminică 13 septembrie 2020. Află ce zodii au succesul asigurat

Horoscop

Horoscop duminică 13 septembrie 2020. Află ce zodii au succesul asigurat

Previziuni pentru toate zodiile duminică, 13 septembrie. Horoscop complet pentru zodia ta! Află dacă astrele sunt de partea ta și vezi ce îți pregătesc în această zi de weekend! Urmează o zi plină de energii pozitive pentru unii, în care planurile lor vor fi duse la sfârșit cu brio. În cazul altora, ziua nu va funcționa prea bine și vor trebui să fie atenți la orice pas fac, pentru a nu comite vreo greșeală extrem de gravă.

Berbec

Meriţi ce e mai bun, ca atare stabileşte-ţi chiar azi noi și mari scopuri! Tu eşti un spirit întreprinzător care nu poate sta locului. Eşti conştient că dorinţele pe care ţi le-ai pus deja depind numai de eforturile tale, ca atare nu numai că-ţi doreşti ceva anume, dar pui deja şi umărul la această viitoare construcţie. Pui inca o cărămidă la temelie, un gând, o idee, ceva care să stea la baza reuşitei tale de acum încolo şi eşti foarte entuziasmat de ceea ce te aşteaptă. Parcă nici nu mai poți aştepta câteva zile până când vei putea continua edificiul promiţător.

Taur

Nu te mai crampona de orice superstiţie, spunând că anunţă cine ştie ce dezastre, pentru că exagerezi cu temerile tale. Vezi inamici la tot pasul, ţi se pare că orice cuvânt ascunde o intenţie negativă, că pe oriunde ai lua-o şi orice ai face, tot rău va ieşi, dar nu e altceva decât o atitudine negativistă pe care o dezvolţi până la extrem. Renunţă la această atitudine permanent critică, permanent negativă, ca şi cum totul ar fi groaznic în jurul tău, pentru că ce emiţi, asta atragi. Emiţi frică, griji, pericole şi probleme, acestea se reflectă înapoi către tine cu putere şi mai mare.  Începe să vezi în jurul tău şi detaliile frumoase: că soarele străluceşte, că cineva zâmbeşte, că şi primeşti ceva, nu doar dai etc.

Citește aici horoscopul de weekend

Gemeni

La vorbe bune ți se răspunde cu răutăți, la laude și complimente – cu critici și judecăți severe, deci nu mai înțelegi nimic. De ce se poartă unii cu tine așa, este un mare mister, pentru că nu ai nimic cu nimeni, dar ceilalți parcă vor cu orice preț să te rănească. Cel mai dureros este să vezi că exact cei mai dragi, ți se opun cu vehemență, dar tocmai pentru că vă leagă prea multe, le vei trece cu vederea lipsa de maniere, de diplomație și de înțelepciune, iertându-i. Dar inima cine ți-o liniștește? Nu te poți detașa de problemele majore de serviciu, ci simți nevoia să discuți cu cât mai multe persoane despre sarcinile nerezolvate încă.

Rac

Protejează-te singur, pentru că te afli într-un mediu tensionat, în care planează numai energii pozitive. Numai tu poţi ţine la distanţă influenţele nefaste, ca atare închide poarta inimii şi nu lăsa pe nimeni să se apropie de tine. Sunt prea mulţi oameni care abia aşteaptă să otrăvească mediul cu vorbele lor urâte, cu injuriile şi criticile lor, şi tu ai putea cădea uşor pradă atacurilor lor energetice, dar deţii toate resursele pentru a te înconjura cu o platoşă protectoare de care nimic nu mai trece. Ce bine te simţi! Inima ta e uşoară, sufletul împăcat, pentru că învălui tot ce este legat de sufletul tău într-o aură luminoasă, plină de iubire!

Leu

Dacă te izolezi singur şi stai departe de lume cu gândul că nimeni nu te place, e numai alegerea ta, dar dacă ai fi mai atent, ai observa că nimeni nu doreşte asta de la tine. Te afli într-un mediu în care nimeni nu poartă de grijă celuilalt, ca atare nimeni n-are absolut nimic nici cu tine, aşa că de ce te retragi în carapacea ta, asumându-ţi vini sau defecte care nu te caracterizează? E un fel de timiditate care te încearcă în preajma unor oameni pe care nu prea ştii cum să-i abordezi, deşi de obicei, tu nu ai asemenea probleme de adaptare, dar azi nu prea găseşti subiecte de discuţie pentru a te integra mai uşor. Lasă platoşa aceasta de protecţie la o parte şi apropie-te de ei, pentru că vei vedea cât de multe aveţi, de fapt, în comun. Integrează-te!

Vezi și horoscopul iubirii

Fecioară

Nimic nu îți convine din ceea ce auzi, deoarece ți-ai agățat speranțele de un anumit eveniment care nu vine în forma mult dorită. Este păcat să pierzi o mulțime de alte vești sau soluții bune doar pentru că nu răspund așteptărilor de moment. Așadar, lasă supărarea la o parte și încearcă să te mulțumești și cu puțin, cu ceea ce primești în schimb. Uneori soluțiile cele mai bune pot apărea într-un ambalaj care nu îți place la prima vedere, dar după ce vei depăși impresia inițială, ai putea descoperi că merită de fapt atenție. Nu poți colabora la fel de bine cu cei care îți sunt alături, chiar dacă unii promit marea cu sarea pentru a te convinge.

Balanță

Ţine sub control atitudinea ta un pic cam agresivă care nu va fi interpretată corect de cei din jur, chiar dacă e modul tău de a te ridică pentru cine ştie ce nedreptăţi, chiar dacă e că o revoluţie personală prin care vrei să te eliberezi de un blocaj care te-a ţinut pe loc, ai grijă totuşi în ce direcţie canalizezi această criză de furie. Ai putea da peste oameni şi mai nervoşi, şi mai agresivi, şi mai războinici, şi din confruntarea celor două tabere la fel de puternice e greu de crezut că va ieşi ceva bun. Unii te văd că pe un rebel care nu ţine cont de nimic, nici de reguli, nici de limitări, dar e dreptul tău să te ridici pentru ceea ce îţi doreşti.

Scorpion

Proiectul la care îţi aduci contribuţia de ceva vreme ajunge într-un impas care te obligă să iei o pauză. Profită de acest răgaz, pentru că poate fi de folos pentru a-ţi face ordine prin gânduri şi a găsi alte variante pentru a ajunge la rezultatele dorite. După o perioada de detaşare binefăcătoare, te întorci la vechile probleme cu multe soluţii noi care vor debloca unele planuri care stagnau de la o vreme. Uneori, o perioada de pauză poate fi de bun augur pentru a continuă după aceea cu alt tonus.

Săgetător

Nu fi niciodată atât de sigur că un lucru, odată ajuns pe un teren aparent stabil, se va menţine aşa multă vreme. Oricând poate apărea o surpriză care să dea peste cap tot echilibrul şi să te oblige s-o iei de la capăt cu eforturile depuse până în acel moment. Aşa se poate întâmplă şi azi, când ceea ce ai construit cu răbdare în ultima perioada este dat peste cap de un impediment pe care nu l-ai luat în seama. Cu alte cuvinte, trebuie să rămâi în alertă chiar şi după ce crezi că ai ajuns la nivelul sperat, pentru că riscuri pot apărea la tot pasul. Nu te culcă pe laurii victoriei ci lupta să păstrezi ce ai cucerit.

Capricorn

Stai de ceva vreme cu o anumită declaraţie pe buze şi tot nu ai curajul să o exprimi liber. Ţi-e puţin frică de impactul cuvintelor tale, şi preferi să taci, deocamdată, aşteptând momentul potrivit pentru a-ţi exprima public opinia. E ca şi cum ar trebui să spui ultimul cuvânt într-o situaţie şi încă nu eşti suficient de bine pregătit. Poate a venit vremea să spui un da sau un nu la o întrebare capitală: dacă accepţi sau nu un job, dacă refuzi sau nu o ofertă… Sau poate trebuie să spui adio unui loc sau unei persoane, şi tot tragi de timp, cu speranţa că se mai schimbă ceva. Ei bine, a venit vremea să deschizi gura şi să spui ce ai ales: va fi ca o eliberare!

Vărsător

Primul lucru căruia trebuie să acorzi azi atenţie e acel blocaj care te ţine pe loc de la o vreme. Eşti sfătuit să te eliberezi de ceea ce nu te lasă, de la o vreme, să evoluezi, să te dezvolţi, să treci la etapa următoare, pentru că duci după tine un balast inutil care nu-şi mai are rostul. Luptă cu propriile tale limite şi oprelişti, pentru că cel mai mare duşman nu e afară, ci chiar în interiorul tău. Deschide-te spre nou cu încredere, fără teamă de trecut, pentru că acesta e un capitol demult încheiat şi acolo ar trebui să rămână. Lasă-te puţin în voia sorţii şi vezi ce aduce, fără să controlezi totul.

Pești

Talentul tău în domeniul comunicării este recunoscut şi apreciat de toată lumea. Nimeni nu te întrece în discuţii şi te implici cu aplomb în conversaţii. Oamenii cu care ai ocazia de a te întâlni azi te vor înconjura cu multă simpatie şi cu interes total pentru ceea ce ai de spus, pentru că tu chiar excelezi când vine vorba de discuţii. Spune ce ai de spus, pentru că multe din informaţiile pe care le transmiţi – chiar dacă nu e momentul celor mai profunde conversaţii – vor fi utile altora. Că e o idee strălucită transmisă la momentul cel mai potrivit sau o veste bună pe care abia acum o transmiţi lumii, vezi reacţii deosebite le cei care te ascultă. Prin ceea ce zici, arăţi cât de mult îţi pasă de ceilalţi!

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top