Connect with us
Horoscop duminică 23 august 2020. Află ce ți-au rezervat astrele

Horoscop

Horoscop duminică 23 august 2020. Află ce ți-au rezervat astrele

Previziuni pentru toate zodiile duminică. Găsești aici horoscop duminică 23 august 2020 complet pentru zodia ta. Află dacă astrele sunt de partea ta și vezi ce surprize ți-au pregătit în această zi, dar și ce trebuie să faci pentru a depăși momentele neplăcute. Horoscopul acestei zile aduce vești bune pentru anumite zodii, iar pe unele le pregătește pentru testele la care vor fi supuse în ultima zi de weekend în plan emoțional, profesional sau financiar.

Horoscop sâmbătă 22 august 2020. Berbec

Ştii cum se zice: cere şi ţi se va da! A te chinui singur să rezolvi o problema nu e chiar în avantajul tău, pentru că uneori ajunge doar să recunoşti că ai nevoie de ajutor şi acesta vine în cantităţi uriaşe. Există atâţia oameni care deţin cheia la problema care te frământă, dar ori din orgoliu, ori din ruşine, nu ai curaj să apelezi la ei. Ia-ţi inima în dinţi şi sună un prieten: este acolo să sară în ajutorul tău cu bucurie, pentru că aşa îşi întoarce serviciile pe care şi tu le-ai făcut altădată pentru el. Nu e deloc motiv de jenă să ceri, deci fă-o cu încredere că cei care vor fi alături de ţine sunt persoanele potrivite.

Citește și horoscopul financiar din luna septembrie

Taur

Eşti genul de om care crede doar atunci când vede, iar azi vei primi atât de multe semnale clare ce îţi alungă orice urmă de nesiguranţă încât ar fi culmea să le pui şi pe ele la îndoială. Fii atent la tot ce vezi, tot ce auzi, tot ce-ţi apare în cale, pentru că toate aceste semne au ceva de transmis pentru tine. Sunt mesaje cât se poate de limpezi că mergi în sensul cel bun, deci nu mai are rost să te îndoieşti de tine sau de succesul drumului ales. Parcă cineva tot îţi oferă mici informaţii care îţi confirmă ceea ce intuiţia deja îşi transmitea, dar nu credeai fără a avea şi nişte garanţii foarte certe. Acum le ai!

Gemeni

Ceea ce pare, la prima vedere, un mare impas, se va dovedi a fi de fapt un mare succes, pentru că doar aşa îţi poţi da seama de cât de multe lucruri eşti capabil. Dacă ţi-ar veni toate uşor pe tavă, ai profită de ocazie şi atât, fără să mai înveţi ceva din asta, dar azi treci printr-un moment deloc simplu care apelează la resursele tale cele mai profunde şi îl rezolvi mai bine decât credeai că poţi. Vei fi încântat la final să vezi ce bine s-au aşezat toate, câte atuuri ai în buzunar de care nici nu erai conştient, că atare nu privi eventualele hopuri că pe nişte probe imposibile, ci că pe şanse excelente de a descoperi motivele anumitor lucruri şi soluţiile cele mai bune.

Horoscop sâmbătă 22 august 2020. Rac

O noutate de zile mari se iveşte la orizont – un câştig nou, un job nou, o colaborare nouă – dar cere şi din partea ta un efort de concentrare pentru a transforma această scânteie abia întrezărită într-o flacără. Nu te crampona de detalii şi fleacuri, de aspectele minore de pe parcurs, pentru că nu ele contează, ci concentrează-te la imaginea de ansamblu, la ideea care acum se naşte în mintea ta. Ai mai trecut prin astfel de situaţii, ai deja experienţă, deci ajunge doar să pui mâna pe unelte şi să construieşti concret ceea ce deocamdată e ca un gând undeva în mintea ta. Fii sigur că se vor ivi toate resursele necesare pentru a vedea ideea materializată curând!

Leu

Rutina pare a fi cel mai mare inamic al planurilor tale, pentru că nu-ţi place să te împotmoleşti în cele mai banale detalii. Ai vrea ca toate să meargă direct la ţintă, fără să consumi timp preţios pe paşi pe care-i consideri nesemnificativi. Nu poţi scăpa însă de acele elemente intermediare, ca atare nu le trata cu indiferenţă, pentru că exact acestea pot sta la baza unui eşec când ţi-e lumea mai dragă. Nu le ignora, pentru că ele există!

Fecioară

Azi ai curaj să-ţi transmiţi gândurile în Univers în mai multe direcţii simultan, de parcă ai avea o legătură directă cu cineva acolo sus care îţi ascultă lista de dorinţe. Nu fi modest, cere mai mult, ai curaj să visezi cât mai multe, şi apoi, odată emise aceste planuri spre cer, crede cu tărie în şansele lor de materializare. Deţii toate resursele să le vezi atinse, dar cel mai important instrument e gândirea pozitivă. Chiar dacă mai încearcă unii să-ţi taie elanul, nici nu-i auzi şi spui că visul tău e deja pe cale să se îndeplinească. Şi aşa e, urmează-ţi visele, aşadar!

Balanță

Cei născuți în zodia Balanță pot avea parte de conflicte cu persoana iubită din cauza unor mesaje înțelese greșit. Este o perioadă a confuziilor, iar nativii ar trebui să dea dovadă de mai multă înțelepciune. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță îi sfătuiește să nu ia astăzi decizii importante, majore care să schimbe o traiectorie. Acesta este una dintre cele mai grele zile de weekend din ultima perioadă, pentru că v-ați obșinuit cu liniștea și veți face cu greu față stresului.

Horoscop sâmbătă 22 august 2020. Scorpion

Ai ocazia să descoperi sursă problemelor din viaţă ta şi, după ce o descoperi, să te eliberezi de ea cu uşurinţă. E momentul perfect pentru un fel de detoxifiere, deci caută iluziile după care te-ai ghidat, făţarnicii care ţi s-au băgat pe sub piele, pistele false pe care ai mers înainte, ideile mincinoase pe care le-ai ridicat la rang de valori personale, şi fă curăţenie în viaţă ta. Eşti atât de exigent şi de pregătit de acest proces de purificare, încât nu mai faci deloc compromisuri. Nu mai accepţi nimic din ceea ce înainte te-a păcălit şi ai acceptat să facă parte din viaţă ta, gata să dai afară minciună, iluzia, himerele, visele imposibile.

Săgetător

Priveşti lumea cu o combinaţie de sentimente, pentru că nu poţi spune foarte clar dacă ai deplină încredere în oameni, sau ar mai fi unele semne de întrebare cu privire la energia pe care o degajă. Poţi reacţiona diferit în funcţie de anturaj, pentru că nu toată lumea trebuie tratată suspicios şi rece, dar nici nu trebuie iubita necondiţionat. Trebuie să îţi adaptezi modul de a comunica şi de a te apropia de ceilalţi în funcţie de intuiţie, pentru că ai tu un fler al tău care te ajută să-ţi dai seama uşor ce fel de om ai în faţă: unul care merită apreciat pentru ceea ce reprezintă sau unul are trebuie ţinut la distanţă pentru că nu e chiar bunătatea întruchipată?

Capricorn

Azi sufletul tău cere cu mai multă putere să îi îndeplineşti o dorinţă. Nu i te poţi opune, e atât de intensă, încât va deveni un fel de obsesie şi până nu te ocupi de ea, nu te poţi relaxa. Orice îşi doreşte inima ta, devine literă de lege pentru tine şi laşi deoparte orice altă activitate pentru a te ocupa doar de ea. Că vrea o zi de pauză şi de relaxare sau vrea să te ocupi de ceva ce îţi face mare plăcere, vei avea numai de câştigat din punct de vedere emoţional şi psihic, pentru că este ceva ce te înalţă, te linişteşte, te bucură şi te face să te simţi în deplină armonie, trup şi suflet. Oferă-ţi acest dar, îl meriţi!

Vărsător

Nu te simţi în stare să faci faţă disputelor aprinse în jurul tău astăzi şi preferi să stai în banca ta, dar, oricât de tolerant ai fi, oricât de dornic de armonie şi pace, tot îţi va sări şi ţie la un moment dat ţandăra. Sunt subiecte mult prea interesante că să stai pe margine, că atare vei rezistă tu cât vei rezistă fără să te implici, dar tot vei deschide gură să-ţi exprimi punctul de vedere, diametral opus celor deja vehiculate în competiţia începută. Dacă ai putea să taci, ar fi perfect, pentru că ceilalţi nu vor înţelege corect opiniile tale şi s-ar putea să se alieze împotriva ta. Tăcerea e de aur… în unele situaţii!

Horoscop sâmbătă 22 august 2020. Pești

Te preocupă deja altă direcţie, dar nu te poţi concentra asupra ei până nu duci la capăt ce ai început. Fă un efort să termini ce ai început, că să te poţi elibera de sarcini restante şi mai apoi să te poţi dedică noului plan care s-a născut în mintea ta. Nu încerca să le duci pe ambele simultan, pentru că nu vei reuşi să te concentrezi eficient şi într-o parte şi în altă, că atare aici trebuie să depui cele mai mari eforturi, în a te ambiţiona să te ocupi de planul care se apropie de sfârşit şi a-l duce la îndeplinire, că după aceea să fii complet liber pentru altceva.

 

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top