Connect with us
Horoscop duminică 28 iunie 2020. Ultima zi de weekend aduce vești rele pentru unele zodii

Horoscop

Horoscop duminică 28 iunie 2020. Ultima zi de weekend aduce vești rele pentru unele zodii

Previziuni pentru toate zodiile duminică. Găsești aici horoscop duminică 28 iunie 2020 complet pentru zodia ta. Află dacă astrele sunt de partea ta și vezi ce surprize ți-au pregătit în această zi, dar și ce trebuie să faci pentru a depăși momentele neplăcute. Horoscopul zilei de duminică aduce vești bune pentru anumite zodii, iar pe unele le pregătește pentru testele la care vor fi supuse în ultima zi de weekend.

Horoscop duminică 28 iunie 2020. Berbec

În ceea ce privește sănătatea, toate lucrurile merg foarte bine și organismul reacționează cu succes la niște tratamente de înfrumusețare. În plan sentimental, partenerul vă apreciază foarte mult pentru faptul că sunteți foarte afectiv, drept pentru care vă tratează la fel. De altfel, există posibilitatea să fiți promovat, deși nu mai sperați de ceva timp la asta.

Taur

Aveți de gând să vă deschideți propria afacere, ceea ce reprezintă o idee foarte bună. Veți primi sfaturi prețioase din partea unor persoane bine pregătite și vă vor ajuta enorm. De altfel, o persoană anonimă v-ar putea ajuta financiar și va alege să nu-și dezvăluie deloc identitatea, dorind să vă urmărească din umbră activitatea, până la punctul final,

Gemeni

Chiar dacă e weekend, vă implicați în proiecte tumultuoase din care veți avea de câștigat sume importante. De altfel, veți avea parte de o călătorie de serviciu, în urma căreia veți fi promovat și veți ajunge la nivelul dorit. În plan sentimental, lucrurile merg foarte bine și deja vă gândiți să duceți relația la un alt nivel, fiind vorba chiar de căsătorie și copii.

Rac

Nu poți sta într-un conflict continuu cu persoanele cu care nu poți ajunge la un punct comun. Rupe-te de trecut și acceptă că drumurile voastre nu se pot intersecta, la fel și ideile sau planurile. Renunțați la dorința și încăpățânarea de a avea ultimul cuvânt. De obicei, cel mai inteligent cedează, fii tu acela și nu mai complica lucrurile, liniștește-te și ia măsuri.

Leu

Azi este un moment bun să-ți pui ideile în ordine și să rezolvi ultimele aspecte din cadrul unor proiecte. Dacă până acum ai fost presat de timp și nu te-ai putut organiza, astăzi a sosit clipa cea mare.  Ajungi la concluzii importante perfecte pentru un final de etapă şi le vei putea pune în aplicare imediat ce va fi posibil, dar totul depinde doar de cum gestionezi tu situația.

Fecioară

Nativii acestei zodii sunt cei mai mari împătimiți în a-și focaliza toată atenția, puterea și alte resurse asupra profesiei lor. Aspectul financiar este foarte important pentru voi, așa că faceți tot ce puteți pentru a vă atinge scopurile, pentru a obține o poziție, o funcție înaltă în societate, care să vp aducă un câștig satisfăcător, care să vă permită orice achiziție.

Horoscop duminică 28 iunie 2020. Balanță

Se anunță o zi destul de agitată, deși sperați să vă odihniți și să aveți mai mult timp la dispoziție alături de cei dragi. Totuși, veți avea doar de câștigat, pentru că vă așteaptă surprize mari. Această zi este dedicată câștigurilor materiale, dar și punerii în aplicare a celor mai bune idei, care să vă asigure succesul. Deși e weekend, totul merge ca la carte!

Scorpion

Brusc, te vei trezi cu portofelul gol! Dacă ieri stăteai bine la acest capitol și îți permiteai orice, astăzi vei vedea că trebuie să te chibzuiești. Acesta este rezultatul acțiunilor tale, cheltuind mai mult decât era necesar. Așadar, găsește o modalitate de a ieși din acest impas, renunță la cheltuielile inutile, pentru a nu face o altă greșeală financiară care să aibă urmări groaznice!

Săgetător

Această zi te va purta în două direcții. Vei trece constant de la o extremă la alta și te vei simți bulversat. Tratează, însă, totul cu umor. Va fi o încercare pentru tine și-ți vei demonstra că poți face față oricărei probleme. Chiar dacă vei avea impresia că nu mai poți continua și este momentul să renunți, vei vedea cât de puternic ești abia atunci când vei depune eforturi în acest sens.

Horoscop duminică 28 iunie 2020. Capricorn

Vă trec prin cap tot felul de soluții ingenioase pentru probleme profesionale, dar prezentați-le cu modestie șefilor dumneavoastră care vă vor aprecia creativitatea. Sunteți productivi azi, chiar dacă trebuia să vă luați o zi liberă, în care să nu depuneți prea mult efort. De dragul muncii, v-ați sacrificat puținul timp liber și ați ales să munciți.

Vărsător

Neatenția și superficialitatea te-ar putea costa enorm. Nu trata lucrurile de parcă nu ai avea nimic de pierdut și îți permiți să iei totul ca pe o joacă. O singură mișcare greșită ar putea avea urmări grave, deci fii atent la tot ce spui. Nu face acuzații nefondate și nici glume pe care ceilalți le-ar putea percepe drept răutăți sau injurii aduse la adresa lor.

Horoscop duminică 28 iunie 2020. Pești

Din punct de vedere financiar, lucrurile nu stau prea bine. După ce vă veți achita toate datoriile, veți ajunge la concluzia că nu aveți nimic pe plus. Fii mai chibzuit și axează-te doar pe necesități. Dacă anumite cheltuieli nu sunt necesare acum, lăsați-le pe mai târziu. Riști să creezi alte datorii în urma oricărei abeteri inutile de azi.

Citește aici și horoscopul lunii iulie și horoscopul special.

 

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top