Connect with us
Horoscop duminică 6 septembrie 2020. Vești bune în ultima zi a săptămânii

Horoscop

Horoscop duminică 6 septembrie 2020. Vești bune în ultima zi a săptămânii

Horoscop duminică 6 septembrie pentru toate zodiile. Află de aici ce te așteaptă în a doua zi de weekend, de ce surprize vei avea parte, dar și la ce trebuie să fii atent, pentru a evita orice problemă. Dacă unele zodii vor avea o zi minunată, fără nicio piedică, altele vor fi supuse la mai multe teste dificile, pentru care vor depune ceva eforturi ca să le depășească cu brio.

Horoscop duminică 6 septembrie 2020. Berbec

Berbecul va lua astăzi una dintre cele mai importante decizii ale vieții sale. Este vorba despre o adevărată „revoluție”, care îţi va schimba radical realitatea. Pe măsură ce devii mai rebel, nu te aștepta ca alții să ți se alăture. Aceasta este decizia ta, nu a lor. Nu vă angajaţi în lupte zilnice, pe termen scurt, pentru că riscaţi să pierdeţi războiul. Abordaţi jocul pe termen lung. Lupta trebuie gândită bine şi nu trebuie să vă faceţi adversari din unii prieteni. Acest angajament pare să ţi se potrivească, însă ai nevoie de o strategie.

Taur

Taurul va avea azi opțiunea de a se apropia de un vis mult dorit. Dacă alegeți să mergeți pe această opţiune, fiţi deosebit de ferm dacă visul se referă la carieră. Cu toate acestea, întoarceți-vă de la un efort total dacă visele sunt personale și legate de sănătate și bunăstare. Fii deschis pentru aceste mesaje. Mai presus de toate, fii atent la tine şi vorbește din inimă. În general, visele care ţin de viaţa personală nu depind numai de tine. Cele despre viaţa profesională pot fi abordate, pentru că depinde numai de tine cum îţi croieşti drumul în viaţă.

Citește și horoscopul financiar din luna septembrie

Gemeni

A venit un moment pe care îl aşteptai cu înfrigurare pentru că urmează să iei o decizie majoră, ceva ce poate schimba în totalitate un sens de mers de acum înainte. Eşti pregătit sufleteşte pentru marea modificare de direcţie, convins că trebuia să ajungi odată şi-odată aici. Nu te crampona de lucrurile pe care le cunoşti, ai încredere în acest moment pentru că va genera o alegere înţeleaptă pentru tine. Ca la orice răsturnare totală de situaţie, te poţi aştepta la o scurtă perioadă de derută şi instabilitate, dar după un timp vei începe să descoperi ce bine se aşează lucrurile pe făgaş normal. Hotărăşte-te şi alege!

Rac

Un prieten ştie când ai nevoie de o vorbă bună în momentele dificile şi, mai ales azi, ai ocazia să descoperi cine îţi este cu adevărat alături, trup şi suflet. Şi tu ai face la fel, la nevoie, pentru el, deci schimbul de sfaturi, de gesturi de susţinere şi de încurajări este la ordinea zilei. Ai un prieten sincer aproape care găseşte întotdeauna cele mai potrivite cuvinte pentru a te îmbărbăta, pentru a te readuce pe linia de plutire, pentru a-ţi alunga dubiile şi teama. Nu sta singur când simţi depresia că-ţi dă târcoale, ci lasă pe cineva să îţi ţină companie, căci prezenţa sa va avea afecte miraculoase!

Leu

Dacă vezi că atmosfera se tensionează în jurul tău din cauza unui amic ce îşi eliberează nervii pe oricine, mai bine ieşi din acel mediu. Nu turna gaz pe foc, pentru că vâlvătaia e gata să izbucnească. Sunt momente când a ignora, a te face că nu auzi, a trece mai departe ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat sunt cele mai bune reacţii în cazul momentelor critice. Taci şi suportă situaţia, chiar dacă nu-i convine, pentru că numai aşa poţi dezamorsa mai repede bomba! Nu este exclus ca o persoană din trecut să revină în viața celor născuți în zodia Leu și să le dea peste cap niște principii.

Vezi aici horoscopul iubirii din această lună

Fecioară

E agitaţie mare în jurul tău, intri în contact cu tot felul de oameni faţă de fiecare trebuie să-ţi adaptezi modul de comunicare, pentru a fi corect înţeles. Altfel te porţi cu prietenii, şi cu totul altfel cu familia sau partenerul de viaţă, deci încearcă să tragi o linie clară între aceste planuri ale vieţii tale în relaţie cu ceilalţi, ca nu cumva să le încurci. Nu fi acid cu familia tot aşa cum nu merită să fii blând cu cei cu care îţi măsori forţele, deci ai grijă cum te comporţi cu ceri pe care îi întâlneşti.

Balanță

Demult ţi s-a spus că va veni acest moment dificil şi ai fost puternic influenţat de anturajul din jur, care a creat o imagine de-a dreptul sumbră asupra acestui eveniment. Lucrurile ar fi stat mult mai bine dacă nu ai fi ţinut cont de zvonuri şi vorbe negative, pentru că exact ele sunt cele care au generat această stare proastă. Dacă ai fi aşteptat să se întâmple fără atâtea temeri inoculate în suflet, cu siguranţă efectele neplăcute ar fi fost mult mai mici, dar ţi s-a creat permanent o aşteptare neagră care acum, iată, îşi arată colţii.

Scorpion

Eşti stresat, dar nu cumva exagerezi gravitatea unor lucruri? Prea le iei la bani mărunţi şi diseci firul în patru fără rost, prea stai şi analizezi fiecare chichiţă când lucrurile ar putea reveni mult mai uşor la normal. Fă-le şi tu mai relaxat, chiar şi cu un dram de superficialitate, pentru că a le lua pe toate atât de în serios nu e în beneficiul tău. Calmează-te şi ocupă-te de ce ai de făcut cu un soi de amuzament, ca şi cum ar fi o distracţie, nu ceva atât de grav! Pas cu pas, le vei aranja pe toate mult mai bine dacă abordezi un zâmbet pe figură şi le vezi ca pe o joacă.

Săgetător

Sursa cea mai puternică de energie pozitivă pentru tine, acum, e familia. De acolo primeşti toate resursele de care ai nevoie: şi iubire, şi susţinere, şi optimism, şi bucurie, cam tot ce ai nevoie pentru o viaţă armonioasă şi împlinită. Familia este în centrul universului întotdeauna, dar azi parcă se petrece ceva şi mai deosebit! Ocupă-te şi tu mai mult de cei dragi, pentru că orice sursă de energie trebuie şi ea alimentată, nu-i aşa? Dacă ei te încarcă pe tine de atâtea lucruri minunate, la fel trebuie să oferi şi tu înapoi. Schimbul de energie pozitivă este susţinut reciproc şi fiecare se bucură astfel de darurile celuilalt.

Capricorn

Toate bune şi frumoase, se poate vorbi de o zi excelentă în care te simţi mai puternic şi mai încrezător în forţele proprii. Apar veşti bune în carieră, care deschid perspective promiţătoare asupra unor proiecte de la care ai mari speranţe. Parcă se mai înseninează un pic atmosfera şi reîncepi să priveşti cu optimism spre ceea ce te aşteaptă în perioada următoare. Pot apărea laude şi reuşite deosebite, succese în competiţii, şanse de a te remarca sau de a fi apreciat public de ceilalţi, ca atare, dacă ţi se părea că soarele nu mai răsare pe strada ta, iată că acum ai motive să zâmbeşti din nou.

Vărsător

Contactul cu autorităţile are un efect stimulator asupra ta, de parcă ţi-ar mări voinţa de a demonstra că ai dreptate în ciuda criticilor care vin de la acestea. Conflictele la vârf pot fi aprinse, dar deţii toate resursele pentru a-ţi susţine punctul de vedere şi chiar a repurta o victorie de răsunet în faţa celor care, prin funcţie sau rang, cred că au dreptul să facă sau să spună orice. Nu e aşa şi le vei demonstra că, de pe poziţia ta, poţi avea ultimul cuvânt apelând la alte argumente decât forţă, aroganţă sau superioritate.

Pești

Munca ta dă roade mai bune decât te-ai aşteptat şi e normal să devii din ce în ce mai dornic să duci mai departe ce ai început. Se prefigurează o recoltă bogată, metaforic vorbind, semn că ai investit tot ce ai avut mai bun în tine pentru a face aceşti paşi mari înainte. Adevărul e că ai fost foarte bine susţinut şi stimulat de o persoană care a pus umărul efectiv la reuşita ta, deci, dacă a venit vremea recoltei, n-ar fi rău să fie şi vremea recunoştinţei. Mulţumeşte-i, deci, recompensează-l cumva, pentru că fără ajutorul său concret, roadele nu ar fi fost la fel de bune!

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More in Horoscop

To Top