Connect with us
Horoscop Februarie 2017: Cum stau zodiile cu dragostea în cea de-a doua lună din an. Care sunt nativii care vor trece prin schimbări majore.

Horoscop

Horoscop februarie 2017: Luna cu schimbări în dragoste pentru zodii

Horoscop februarie 2017: Cea de-a doua lună a anului aduce modificări importante în plan amoros pentru zodii. Dacă vor fi bune sau rele, vom vedea în cele ce urmează.

Iată horoscopul lunar pentru februarie 2017!

Horoscop februarie 2017 Berbec

Luna februarie este una plină de romantism pentru Berbeci. Ei vor simți fiorii dragostei din plin, mai ales la începutul și la jumătatea lunii. De asemenea, sunt plini de energie, dar acest lucru îi poate face să ia decizii pripite.

Finalul lui februarie îi va găsi stabili din punct de vedere financiar. Singura condiție este să nu înceapă să arunce banii pe lucruri inutile la mijlocul lunii.

Horoscop februarie 2017 Taur

Dragostea pare să fie principala problemă pentru Tauri în această lună. Sunt nemulțumiți de relațiile cu partenerii de cuplu, iar neînțelegerile se pot prelungi pentru săptămâni întregi. Muncesc mult, cu determinare, atât la începutul cât și la mijlocul lunii și vor fi recompensați pentru acest lucru.

Sfârșitul lunii îi găsesște într-o stare de indispoziție fizică așa că ar trebui să facă o vizită medicului.

Horoscop februarie 2017 Gemeni

Luna februarie debutează cu multă energie amoroasă pentru Gemeni. Ei caută tot felul de aventuri pasionale și se află într-un climat erotic care le priește perfect. Trebuie doar să nu se lase pradă tuturor dorințelor, pentru că se poate ajunge la conflict.

Jumătatea lunii îi găsește plini de inspirație și dornici de a realiza cât mai multe la locul de muncă. La sfârșitul lunii, s-ar putea ca starea de sănătate să le pună unele probleme minore.

Citește și: Horoscop Mariana Cojocaru pentru toate zodiile!

Horoscop februarie 2017 Rac

Prima săptămână vine cu rutină pentru Raci, care își vor vedea liniștiți de viață. Viața lor sentimentală se bucură și ea de liniște.

Mijlocul lunii aduce multă aglomerație în programul lor, dar și câștiguri care să le recompenseze din plin munca depusă. Sfârșitul lunii îi găsește visând la un concediu sau la câteva zile de relaxare totală.

Horoscop februarie 2017 Leu

Leii sunt cuprinși de emoții puternice la început de lună. Cei singuri sunt cuprinși de o nouă dragoste, cei cu relații se gândesc să treacă la următorul nivel.

La jumătatea lunii, se simt stresați și sunt nemulțumiți de banii pe care îi fac. Unii se gândesc să își schimbe locul de muncă. La sfârșit de februarie 2017, unii Lei mai tineri pot intra în conflict cu rudele mai în vârstă.

Apasă pe pagina următoare pentru a citi horoscopul în continuare

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top