Connect with us
Horoscop joi 10 septembrie 2020. Află dacă te regăsești printre norocoșii zile de azi

Horoscop

Horoscop joi 10 septembrie 2020. Află dacă te regăsești printre norocoșii zilei de azi

Horoscop joi 10 septembrie pentru toate zodiile. Află acum la ce trebuie să te aștepti în această zi de toamnă, de ce surprize vei avea parte, dar și la ce trebuie să fii atent. Ultima perioadă a fost una destul de liniștită pentru unii, însă nu este timpul pierdut să apară unele provocări pe care le vei depăși cu greu. În timp ce unele zodii vor avea o zi fără probleme și totul va merge așa cum și-au propus, reușind să ducă la bun sfârșit toate planurile, unele vor întâmpina dificultăți, care le-ar putea demoraliza. Totuși, află ce ai de făcut pentru trece cu bine și de această zi.

Horoscop joi 10 septembrie 2020. Berbec

Ţi se pare incorect ca cineva să îşi ofere serviciile însoţite de o mulţime de condiţii. Ceea ce are el de oferit ţi se cuvine cumva, de aceea te deranjează faptul că vine cu o listă întreagă de pretenţii la tine. Mai bine încerci să te descurci singur, pentru că a apela la ajutorul cuiva ştiind că vine o zi când el îţi va cere dublu ceea ce ţi-ar putea el oferi acum, nu ar fi deloc cea mai bună idee. Judecă atent dacă merită să accepţi aceste condiţii puse de celălalt doar pentru a obţine ceva ce oricum vei primi într-o zi. Cu alte cuvinte, e posibil să-ţi revendici un drept, dar cineva poate interveni în favoarea ta contra unei atenţii.

Taur

E o plăcere să treci prin locuri de care te leagă amintiri intense, ba chiar ai ocazia de a regăsi prieteni de demult, colegi de odinioară, persoane de care se leagă într-un fel sau altul copilăria sau tinereţea ta. Amintirile frumoase revin la lumină vii şi puternice de parcă abia ieri s-au întâmplat, şi totul datorită oamenilor pe care ai ocazia să îi întâlneşti şi veştilor bune care ajung la urechile tale. Poţi afla o mulţime de aspecte din trecut, pe care nu le-ai mai auzit până acum, încât poţi spune că te mai pui şi tu la curent cu ştirile, poate din urmă cu câţiva ani şi până în prezent.

Citește și horoscopul financiar din luna septembrie

Gemeni

Faci parte dintr-un colectiv mai larg în care fiecare are impresia că poate juca rolul de lider, dar nu e chiar aşa. Când se adună la un loc atâtea minţi luminate, e clar că iese şi cu dispute de supremaţie, cu lupte de orgolii, pentru că nimeni nu-şi acceptă uşor poziţia de subaltern. Dar tu o faci cu bucurie, pentru că nu te simţi în stare să preiei pe umerii tăi decizii, responsabilităţi, soluţii atât de dificile care se cer azi. Îi laşi pe alţii să ţi-o ia înainte, pentru că sunt mai potriviţi! Nu te retragi din comoditate, ci pentru că recunoşti că nu deţii toate informaţiile pentru a prelua controlul acestei acţiuni colective.

Rac

Dacă atragi alături de tine oamenii potriviţi, vei vedea că totul se rezolvă ca prin farmec spre un scop de care veţi beneficia cu toţii, ca atare cel mai greu aspect al reuşitei de azi e legat de anturaj. Adună aproape oameni optimişti, veseli, tonici, dinamici, pentru că şi tu eşti în aceeaşi pasă şi când oameni care se aseamănă vâslesc în acelaşi sens, nu se poate vorbi decât de un succes de proporţii. Faci paşi mari spre un ţel la care visaţi cu toţii şi nici nu-ţi vine a crede ce bine se aşează toate datorită implicării entuziaste din partea tuturor.

Leu

Emoţiile tale cresc la cote maxime pentru că trăieşti un eveniment intim care are un efect major asupra stării tale psihice. Spui că parcă un vis ţi s-a împlinit, că rugăciunile ţi-au fost ascultate, că cineva acolo sus te-a auzit, pentru că este exact ceea ce inima ta dorea şi sufletul tău aştepta. Bucură-te de aceste momente superbe în care inima ta e răsfăţată cu senzaţii atât de plăcute, dar nu le împărtăşi încă nimănui. E nevoie de un pic de discreţie, ţine-le doar pentru tine, ca să fii şi tu sigur că ceea ce simţi acum e real şi are viitor. Dacă începi să spui la toată lumea, magia se risipeşte!

Fecioară

Uneori, succesul e mult mai accesibil decât ai putea crede, e nevoie doar să-ţi pui un pic în joc energia, ambiţia şi cheful de muncă şi ai ajunge rapid acolo unde îţi doreşti. Chiar dacă apar hopuri pe parcurs, sunt atât de neînsemnate încât nici nu merită să le dai atenţie. Priveşte lucrurile cu un dram, de detaşare, de calm, de bună dispoziţie, că şi cum ar fi un joc, şi ai să vezi că faci paşi mult mai mari şi mai repezi spre ce ţi-ai propus. Dar nici nu alunecă spre extremă cealaltă, adică spre superficialitate, de parcă ai lua totul peste picior, ci e nevoie doar de o gândire pozitivă că să ajungi la capăt.

Balanță

Azi te apleci cu mai multă conştiinciozitate asupra studiului, ori pentru că se apropie un eveniment cu o conotaţie specială în poziţia ta de învăţăcel – un examen, un interviu, un extemporal important – ori pentru că simţi că ai rămas cumva în urmă la anumite teme şi vrei să te mai upgradezi un pic, să te mai pui la curent cu noutăţile din breaslă ta. E o reală plăcere să cauţi cărţi, să te documentezi de pe net, să stai de vorba cu oameni cu mai multă experienţă care te pot îndrumă foarte bine în direcţia care te preocupă. Închei ziua cu un sentiment de imensă satisfacţie că te-ai mai îmbogăţit cu ceva din punct de vedere intelectual.

Scorpion

Se iveşte o şansă nouă la orizont şi te atrage din ce în ce mai tare! Eşti conştient că nu e uşor de dus la capăt ceea ce vrei să începi, dar merită eforturile. Apucă-te serios de treaba, oricât ar dura şi oricât de greu ar fi, pentru că la capăt te aşteaptă numai rezultate excelente. E o idee bruscă ce-ţi vine dintr-o inspiraţie genială şi te bazezi pe principiul bate fierul cât e cald şi începi să construieşti ceea ce se naşte acum în mintea ta. Cere ajutor la nevoie, ascultă sfaturile practice care vin de la alţii care poate au trecut şi ei prin provocări similare şi nu te opri din elan. Acceptă schimbarea şi menţine ritmul alert până la capăt!

Săgetător

Faci calcule peste calcule cu privire la rezervele sau veniturile pe care te poţi baza şi rezultatul sună promiţător, încât ai curajul să faci planuri mari cu banii tăi. Dacă nivelul financiar este atât de bun, te gândeşti la investiţii ceva mai scumpe, poate demult planificate, pentru că ai încredere pe resursele tale. Nu stai rău la acest capitol, că atare poţi îndrăzni să visezi la cine ştie ce obiect scump sau la vreo călătorie costisitoare sau la o infuzie de capital în propriile afaceri, deci fă-ţi lista lungă de cheltuieli pentru perioada următoare. Ai avea cu ce o onora!

Capricorn

Nu poţi stă degeaba azi, ai multe de făcut şi ai şi starea necesară pentru a te concentra eficient la o activitate cu un consum mare de efort intelectual. Nu te sperie nici cărţile cu sute de pagini, nici cantităţile uriaşe de informaţie de acumulat peste noapte, pentru că ai o capacitate de învăţare de invidiat, numai că de dată această eşti prins într-un moment de epuizare nervoasă când randamentul tău e ceva mai scăzut, de aceea şi efortul tău e mai mare pentru a ţine minte cifre, date, informaţii complexe.

Vărsător

Ritmul foarte dinamic în care înaintezi spre un anumit scop devine punct de plecare spre o etapă şi mai palpitantă. De altfel, succesul de acum te motivează, te stimulează să te dedici şi mai serios acelui proiect ce evoluează atât de bine. Te bazezi pe principul bate fierul cât e cald, şi bine faci, pentru că atât timp cât îţi menţii acest tonus ridicat şi interesul viu pentru ceea ce vei obţine la final, vei face paşi foarte mari înainte. Ai numai motive de satisfacţie când vezi cât de bine şi repede ai mai încheiat o etapă şi deja ai trecut la următoarea. Pas cu pas, totul merge ca pe roate!

Pești

Coincidenţele fac parte dintr-un plan pe care noi oamenii nu îl putem înţelege, dar unele lucruri sunt atât de bine programate acolo sus, încât ne pot lăsa fără cuvinte. Asta trăieşti şi tu acum, un noroc chior care apare la momentul potrivit în locul potrivit. După ce beneficiezi de el, începi să faci un întreg şir de asociaţii de idei prin care îţi dai seama că ar fi fost de ajuns doar o clipă care să nu te mai lase să ajungi la acel superb moment. Ai fi putut rata această minune dacă te-ai fi abătut şi un singur pas mai într-o parte de la calea principală, dar ai avut noroc şi ai prins exact valul care te ducea acolo unde eşti acum!

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top