Connect with us
Horoscop joi 16 iulie 2020. Află ce zodii primesc vești bune mâine

Horoscop

Horoscop joi 16 iulie 2020. Află ce zodii primesc vești bune mâine

Previziuni pentru toate zodiile joi. Găsești aici horoscop joi 16 iulie complet pentru zodia ta. Află dacă astrele sunt de partea ta și vezi ce ți-au pregătit în această zi de joi, spre sfârșitul săptămânii, dar și ce trebuie să faci pentru a depăși momentele neplăcute. Unii vor avea parte de surprize neașteptate. Citește aici horoscop joi 16 iulie 2020.

Horoscop joi 16 iulie 2020. Berbec

Berbecii sunt azi într-o formă de zile mari și simt că au puterea să ducă la bun sfârșit cele mai grele provocări. Ar fi păcat să nu profiți de asta și să nu arăți cât de bine te simți. Totuși, nu ai un partener cu care să lucrezi. Toți cei din jurul tău sunt plictisiți și nu au chef de mișcare, ceea ce te va trage și pe tine în jos, dar te vei regăsi pe parcurs.

Taur

Discuţiile cu cei de vârsta ta au un efect mobilizator, pentru că descoperi în jurul tău oameni care gândesc la fel ca tine. Dacă ați fi de acord să vă uniți ideile și să colaborați, lucrurile ar merge foarte bine și ați duce la bun sfârșit proiecte interesante. Cu toții sunteți puși pe glume, deschiși și prietenoși, deci ce v-ar opri să nu duceți această zi la un alt nivel?

Horoscop joi 16 iulie. Gemeni

Dacă vezi că lucrurile nu merg așa cum ți-ai dori, nu renunța și încearcă să te organizezi. Restabilește detaliile, pune-ți ordine în idei și apelează la un alt plan. Mereu ai avut un plan de rezervă pe care să te poți baza, cu siguranță o vei face și acum. Nu te lăsa copleșit de acest nivel la care ai ajuns și nu renunța la visul tău din lipsa unei alternative.

Rac

Astăzi te vei afla în preajma unui prieten mai matur, de la care vei primi cele mai prețioase sfaturi. Poate fi vorba de un job sau o investiție care merită. Orice ar fi, nu rata această ocazie, pentru că ai putea regreta. Puteți duce prietenia voastră la cel mai avansat nivel după această discuție. Și el va avea de câștigat de pe urma ta, pentru că-i vei împărtăși idei interesante.

Leu

Totul se întâmplă exact la timpul potrivit, de parcă cineva te-ar întreba pe tine dacă îţi convine acest ritm de evoluţie. Chiar când aveai cea mai mare nevoie, apare în calea ta acel CEVA și pune ordine în planuri, deși nu mai sperai la asta. Ești foarte încântat, pentru că totul decurge așa cum ai visat mereu. Simți cum Universul este de partea ta!

Fecioară

Cele mai bune sfaturi vin azi din propria ta intuiţie, ca atare fă puţină linişte în mintea ta ca să auzi corect ce-ţi transmite. Toată lumea știe că ai darul de a prezice anumite lucruri, așa că ar fi bine să profiți de această calitate și să iei decizii bune cu această ocazie. Ai învăţat deja lecţia, ştii care e răspunsul la dilema ta actuală, deci rămâne doar să muncești puțin.

Horoscop joi 16 iulie. Balanță

Un prim pas spre a ţi se recunoaşte valoarea în faţa celorlalţi e să faci tu, mai întâi, acele schimbări care se cer făcute pentru a deveni mai bun. Fii mai ambițios, luptă să câștigi mereu și să arăți celorlalți că ești cu mult mai mult decât și-ar fi imaginat ei vreodată. Vei fi mândru de tine când vei atinge astfel de performanțe, mai ales că mereu ai avut nevoie de validarea altora.

Scorpion

Scorpionii au avut mereu probleme cu organizarea timpului, ceea ce îi determină acum să își realizeze un program bine stabilit și să îl urmeze îndeaproape. Viața nu e decât muncă, așa că ați face bine să vă dedicați mai mult familiei și celor dragi. E important să delimitezi viața profesională de cea personală. Astfel, veți fi mai liniștiți și veți face față presiunilor.

Săgetător

Atitudinea optimistă pe care o abordezi se va dovedi a fi cea mai bună alegere, ca atare uită de spiritul tău critic caracteristic şi începe să vezi lucrurile într-o lumină favorabilă. Acceptă tot ce îți oferă viața și nu mai fugi de provocări, pentru că știi bine cât de capabil ești să depășești orice problemă. Ca atare, ambiționează-te și lasă lucrurile să vină de la sine.

Capricorn

Sunt lucruri în viaţă pe care nu le poţi controla, deci nu insista să le ştii tu pe toate în detaliu şi nici să le conduci tu după cum ai dori tu. Unele lucruri vin întâmplător, n-ai cum să schimbi cursul lor și ai face bine să te relaxezi și să iei totul așa cum vine. Lasă unele aspecte să curgă de la sine, în voia sorţii, pentru că surprizele ar putea fi mult mai frumoase așa.

Horoscop joi 16 iulie. Vărsător

Vărsătorii au parte azi de o zi a extremelor. Treceți foarte repede de la agonie la extaz și aveți parte de sentimente contradictorii. Trebuie să țineți sub control aceste trăiri și să nu le permiteți să vă afunde într-o stare din care să ieșiți cu greu. Aceste momente au și ele rolul lor, depinde de voi să le găsiți sursa și însemnătatea. Folosiți-vă intuiția cât de mult puteți.

Pești

Nu te judecat greșit pentru drumul pe care l-ai ales, pentru că decizia nu ți-a aparținut ție. Există o persoană care are interese ascunse și care te-a influențat să nu alegi calea cea dreaptă.  Nu te mai lăsa păcălit, ia atitudine odată! Ai putere și demnitate de a lua propriile hotârâri și nu ai nevoie de nimeni care să îți ghideze viața. Niciodată nu ai fost mai determinat decât azi!

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top