Connect with us

Horoscop

Horoscop joi 18 iunie 2020. Ce zodii au parte de surprize pe care le credeau imposibile

Previziuni pentru toate zodiile joi. Găsești aici horoscop joi 18 iunie 2020 complet pentru zodia ta. Află dacă astrele sunt de partea ta și vezi ce surprize ți-au pregătit în această zi, dar și ce trebuie să faci pentru a depăși momentele neplăcute. Horoscopul zilei de joi aduce vești bune pentru anumite zodii, iar pe unele le pregătește pentru testele la care vor fi supuse în această zi.

Horoscop joi 18 iunie 2020. Berbec

Ai ajuns la un nivel intelectual de care ar trebui să fii mândru, pentru că ai toate resursele necesare de a activa în domeniul educației. Dacă nu te-ai gândit până acum la asta, ar trebui să o faci. Împarte și cu ceilalți tot ce știi tu, pentru că vei primi un feedback pozitiv din partea lor. Cine stă azi în preajma ta, are numai de câştigat, pentru că tot ceea ce spui e de valoare şi le va fi de folos.

Taur

Ești responsabil pentru liniștea sufletului tău, iar el îți va da azi semnale din care să înțelegi ce vrea exact de la tine. Fie că este vorba de o pauză, de un moment de tihnă, fii atent la ceea ce îți cere. eVi avea numai de câştigat din punct de vedere emoţional şi psihic, pentru că este ceva ce te înalţă, te linişteşte, te bucură şi te face să te simţi în deplină armonie, după o perioadă foarte agitată.

Horoscop joi 18 iunie 2020. Gemeni

Dintotdeauna ai fost o persoană talentată, dar nu ai dat prea mare importanță pasiunilor tale și nu te-ai gândit niciodată să le antrenezi. Arta nu este doar un hobby, ar putea deveni o meserie dacă te implici puțin mai mult Indiferent spre ce îţi canalizezi azi creativitatea, vei descoperi o reală satisfacţie şi îţi vei da seama că viaţa ta nu are nici un rost dacă nu te exprimi artistic. Vei vedea că-ți place!

Rac

Nu insista asupra unor lucruri care nu dau rezultate. Deși depui eforturi mari și muncești din greu, rezultatele ezită să apară. Ia o pauză, odihnește-te, iar lucrurile se vor rezolva de la sine.  După o perioadă de răgaz, s-ar putea să vezi situația cu totul altfel şi să înceapă să apară şi soluţiile, dar acum nimic nu se mai mişcă. Analizează mai bine planul și acționează inteligent.

Leu

Chiar dacă vremea de afară este una mohorâtă, tu ai azi o atitudine de zile mari. Starea ta de spirit este foarte bună și te simți minunat, ceea ce nu ai mai simțit de ceva vreme. Poate o problemă, pe care o tot cari după tine de lunile trecute, îşi găseşte azi rezolvarea, ceea ce îţi inspiră un sentiment de linişte şi de calmare. Vei vedea că a meritat așteptarea și soarele a răsărit și pe strada ta!

Fecioară

Sunteți foarte suspicioși azi în privința partenerului de afaceri sau de proiecte. Simțiți că această persoană este un prieten fals, care nu are cele mai bune intenții și, la un moment dat, va pune în aplicare un plan dur, din cauza căruia veți avea de suferit. Primeşti suficiente avertismente asupra adevăratului caracter al acelei persoane ca să poţi lua măsuri din timp, așa că fii atent!

Horoscop joi 18 iunie 2020. Balanță

Nimeni nu te poate ajuta mai bine decât o persoană trecută prin viață, care a depășit multe greutăți. Ai nevoie de ajutor azi, iar o persoană matură este sursa de la care poți obține cele mai bune sfaturi. Chiar dacă ți se pare că ideile ei sunt demodate, vei vedea că te înșeli. Ascultă-i părerea şi urmează-i sfatul cu sfinţenie: într-o zi îi vei mulţumi, deşi azi spui că îţi taie aripile.

Scorpion

După atâtea zile de muncă, tot găsești puterea de a continua și a depunde eforturi și mai mari. Mereu ai dat tot ce ai avut și ai continuat să lupți, deși ai fost epuizat uneori. Chiar dacă un efort în plus te-ar putea lăsa fără vagă, merită totuşi, pentru că ai putea ajunge la rezultate demne de mândrie! Va fi mult mai mare satisfacție decât chinul prin care ai trecut.

Săgetător

Săgetătorii devin mult mai atenți la ceea ce îi înconjoară și acordă mai multă atenție mediului. În felul tău, atât cât poţi, vei oferi ceva din grija ta spaţiului în care trăiești şi chiar dacă gestul tău e minuscul la nivel planetar, contează pentru inima ta. Fie că ridici o hârtie, fie că uzi o floare sau plantezi un om, aceste gesturi îți vor aduce mare satisfacție și arată că te maturizezi.

Capricorn

Capricornii trec printr-o perioadă critică și au nevoie mai mult decât niciodată de sprijinul celor din jur. Au nevoie de un confident, de o persoană care să le asculte și să le ofere sfaturi prețioase și siguranță. Există o persoană dintr-o zodie de apă, lângă care te vei simți minunat. Te linişteşte cu vocea sa calmă, te mângâie cu vorbe bune, te învăluie cu iubire necondiţionată şi pură.

Vărsător

Nu te poți detașa de trecut și nu poți uita o întâmplare care te-a marcat. Iartă persoana care te-a rănit, consideră încheiat acel capitol și nu mai lăsa drum liber răului în viața ta. Situaţia prin care treci azi exact asta îţi dă ocazia: de a te vindeca de o amintire sau o vină pe care o duci după tine. Ai oameni buni lângă tine, care te pot ajuta și te iubesc necondiționat.

Horoscop joi 18 iunie 2020. Pești

Ascultă-ți vocea interioară, pentru că are de transmis lucruri importante și foarte interesante. Nu ai mai fost într-o așa situație, așa că ar fi bine să acționezi cu grijă și să fii atent la semnalele care vin dinăuntrul tău.  Dacă nu iei în calcul toate detaliile, dacă nu ţii cont de semnalele de alarmă, rişti să aluneci într-o zonă nefastă, care generează crize, depresii sau ghinioane.

Citește aici și horoscopul iubirii în luna iunie sau horoscopul special.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top