Connect with us
HOROSCOP JOI 31 MAI. Fecioarelor le merg planurile de minune!

Horoscop

HOROSCOP JOI 31 MAI. Fecioarelor le merg planurile de minune!

HOROSCOP JOI 31 MAI. Pentru o zodie este momentul să își schimbe ideile, pentru a avea parte de reușite. Iar taurii vor avea parte de vești bune.

HOROSCOP BERBEC JOI 31 MAI

Dacă ideile pe care te-ai bazat nu au dat roade, nu te crampona de acest blocaj, spunând că nu mai există soluţii.

Ba există foarte multe, deci fii pregătit să primeşti din mers şi unele alternative, poate chiar mult mai bune! Roadele cele mai bune nu sunt departe, orizontul e senin şi luminos, totul e să depăşeşti tu faza aceasta în care ai tendinţa că totul a eşuat, că nimic nu mai merge, că ai investit degeaba resurse prea multe.

Nu e deloc aşa, vei vedea că investiţia ta a meritat, dar nu ai ajuns încă acolo: eşti pe calea cea bună!

HOROSCOP TAUR JOI 31 MAI

Se aud veşti bune care adună lumea în jurul unui punct de atracţie de care poate beneficia fiecare în parte într-un anumit fel.

Şi tu ai avut un rol la acest succes care merită celebrat cu atâta bucurie, poate chiar şi cu un iz festiv, pentru că toată lumea a participat cu ceva la atingerea acestui scop.

Se simte o atmosferă de petrecere în jurul tău şi te bucuri din toată inima pentru succesul ce stă la baza acestui moment plăcut, iar aerul acesta amuzant, relaxant, optimist apropie şi mai mult oamenii şi strânge şi mai puternic relaţiile cu cei din jur, de parcă aţi fi o mare familie.

HOROSCOP GEMENI JOI 31 MAI

Aruncă o privire în urmă, pentru că undeva în trecut se află cheia problemei cu care te confrunţi astăzi.

Data trecută ai rezolvat totul foarte bine, deci ajunge doar să-ţi aduci aminte cum s-au rezolvat lucrurile atunci şi să repeţi reţeta. Tot în trecut se află un eveniment cu care te mândreşti încă, pe care nu l-a aflat toată lumea, ca atare e bine uneori să mai treci în revistă propriul palmares, ca să ştie toţi cu ce te lauzi.

De fapt nici nu e laudă de sine, ci e o simplă informare a celor din jur cu privire la reuşitele tale mai vechi şi care pot conta şi acum.

HOROSCOP RAC JOI 31 MAI

Nu aştepta ca visele tale să se împlinească de la sine.

Da, vei ajunge acolo cândva, dar, dacă ai lua frâiele acestei acţiuni, roadele se vor arăta mult mai repede. Este deci o chestiune de voinţă, de liber arbitru, de implicare personală, în ceea ce vrei să obţii, pentru că drumul ar fi mult mai scurt dacă ai putea conduce tu maşinăria către succesul dorit.

A spera să se întâmple minuni din senin sau a sta la cheremul altora care ţi-au promis să te ajute, nu ar fi decât o prelungă aşteptare, când succesul e mult mai aproape de tine dacă pui mâna pe unelte chiar tu.

HOROSCOP LEU JOI 31 MAI

Nu-ţi displace deloc starea de linişte care s-a lăsat peste unele planuri ce nu mai aduceau nimic nou în peisaj.

Seamănă cu o zi de totală relaxare, în care nu-ţi mai baţi capul cu problemele de zi cu zi, nici cu  piedicile care te ţineau pe loc de la o vreme, ci reuşeşti să te bucuri de linişte, de relaxare, de o stare de comoditate binefăcătoare pentru a-ţi recăpăta buna dispoziţie.

Fie că ai dus sau nu la capăt problemele din ultima perioadă, azi parcă nici n-ar exista, pentru că pui pe primul plan doar ceea ce face bine sufletului, nu ceea ce te măcina până mai ieri.

HOROSCOP FECIOARĂ JOI 31 MAI

Planurile tale merg de minune, dar nu înseamnă că trebuie să te culci pe o ureche şi să aştepţi să ajungi la roadele visate.

În continuare e nevoie de decizii ferme, de atenţie sporită la căile pe care mergi, la resursele de care te foloseşti, deoarece succesul tău depinde încă de foarte mulţi paşi pe care urmează să-i faci de acum înainte.

Dacă ai pornit pe un drum, nu înseamnă că de acum lucrurile merg de la sine, ci e nevoie de o continuă investiţie de energie, idei, timp, eforturi pentru a ajunge acolo unde doreşti. important e ca tu să simţi, în adâncul inimii, că e bine ce faci şi să te foloseşti de resursele tale cu înţelepciune.

HOROSCOP BALANȚĂ JOI 31 MAI

Sfatul tău face bine unei persoane care a alunecat spre depresie.

Are impresia că nimic nu-i mai merge, că bate pasul pe loc, dar tu eşti un exemplu demn de urmat care arată că orice impas de acest fel e doar o provocare menită să scoată la iveală resursele fiecăruia.

Cu răbdare, totul e posibil. Şi tu ai trecut prin asta şi s-a rezolvat totul cu bine, deci oferă-i sfaturile tale înţelepte, pentru că te bazezi pe experienţe proprii asumate cu bine.

Dacă face ca tine, totul va fi mai uşor, dar momentan e într-o pasă proastă şi are tendinţa de a respinge ajutorul tău.

HOROSCOP SCORPION JOI 31 MAI

Eşti un pic cam excentric în ceea ce faci şi nu toată lumea înţelege de ce acţionezi aşa.

Eşti un om inventiv care vine cu soluţii originale.

Chiar dacă mulţi nu vor fi de acord cu ideile tale şi nici cu instrumentele la care apelezi, mergi pe drumul tău mai departe.

Ceea ce azi pare ciudat, avangardist, prea original, prea greu de digerat, peste o vreme va fi ceva normal, deci continuă să fii tu cel original, aşa cum simţi! E stilul tău, deci nu trebuie să te supui unor regulamente impuse de alţii.

Nu contează că tu îţi asumi şi nişte riscuri în sensul pe care mergi, căci tu crezi cu tărie că poţi ajunge acolo prin forţe proprii. Cei demodaţi n-au decât să nu te asculte!

HOROSCOP SĂGETĂTOR JOI 31 MAI

Ai mare grijă la felul în care te adresezi unei persoane aflate în impas, pentru că tonul tău scapă de sub control şi tinde spre răutate şi agresivitate.

Nu merită nimeni să-i vorbeşti aşa, nici măcar dacă ai motive clare să ataci, deci temperează-ţi nervii ca nu cumva să fii luat de val şi să-i reproşezi lucruri de care nu se face vinovat.

Orbit de agresivitate, ai putea aluneca spre critici injuste pe care celălalt nu le va tolera şi poate reacţiona la fel de dur. Nu judeca dacă nu ai şi dovezi certe în acest sens!

HOROSCOP CAPRICORN JOI 31 MAI

Ai toate motivele să crezi că planul la care îţi aduci contribuţia va avea urmări dintre cele mai bune.

Chiar dacă e un demers de lungă durată care te solicită enorm din toate punctele de vedere, deja se conturează la orizont rezultatele spre care ai pornit alături de un grup mai larg de persoane, care au aceleaşi interese.

Dacă vă uniţi cu toţii forţele în acelaşi scop, lucrurile vor evolua pe teren mult mai sigur.

Norocul tău e contribuţia unei persoane mai mature şi mai experimentate care a mai trecut prin astfel de situaţii şi vă sfătuieşte pe toţi ceilalţi ce trebuie făcut, ca să nu mai pierdeţi timpul pe experimente inutile.

HOROSCOP VĂRSĂTOR JOI 31 MAI

Singurătatea a început să te cam apese şi simţi că nu mai poţi suporta această situaţie.

Consideri că ai învăţat suficient de multe lecţii de viaţă din această etapă cât timp ai fost lăsat de unul singur în tot ce ai avut de înfruntat, dar acum te revolţi şi ceri cerurilor să te ajute să găseşti omul sau oamenii potriviţi care să participe la marile tale ţeluri.

Sigur că te-ai descurca de minune şi fără ajutorul nimănui, dar ai ajuns într-un punct sensibil în care nu mai ştii ce să faci şi de aceea ceri o intervenţie salvatoare din partea persoanelor potrivite.

Nu te mulţumi cu oricine apare, deci, dacă nu e la nivelul dorinţelor tale, mai bine rămâi singur şi cauţi în continuare!

HOROSCOP PEȘTI JOI 31 MAI

E o zi banală, dar nu te deranjează deloc monotonia cu care te întâlneşti la tot pasul.

Dacă tot nu apare nimic ieşit din comun, îţi poţi folosi timpul şi energia pentru diverse lucruri mărunte de care nu aveai timp altădată.

Pentru că nu te împinge nimic urgent de la spate şi nici nu eşti tras în prea multe direcţii, îţi vei aminti de lista de mărunţişuri neimportante pe care ai tot dat-o la o parte cândva cu gândul că-i va veni şi ei rândul, odată şi-odată.

Iată că acum e momentul să scoţi de la naftalină micile sarcini de care nu te-ai ocupat înainte, dar deşi sunt mici, s-au acumulat multe deci tot îţi va lua ceva timp să le ştergi de pe listă pe toate.

HOROSCOP JOI 31 MAI oferit de Acvaria.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top