Connect with us
Horoscop joi 9 iulie 2020. Află ce vești au astrele pentru tine

Horoscop

Horoscop joi 9 iulie 2020. Află ce vești au astrele pentru tine

Previziuni pentru toate zodiile joi. Găsești aici horoscop joi 9 iulie 2020 complet pentru zodia ta. Află dacă astrele sunt de partea ta și vezi ce surprize ți-au pregătit în această zi, dar și ce trebuie să faci pentru a depăși momentele neplăcute. Horoscopul zilei de joi aduce vești bune pentru anumite zodii, iar pe unele le pregătește pentru testele la care vor fi supuse spre sfârșitul săptămânii.

Horoscop joi 9 iulie 2020. Berbec

Priveşti spre viitor cu un optimism molipsitor şi nu poţi vorbi de etapele următoare decât cu ton ridicat, vesel, pozitiv, pentru că ai deplină încredere în ce va urma. Ar trebui să ai mereu această atitudine, pentru că doar așa vei obține determinarea necesară și vei reuși să ajungi acolo unde îți dorești. Nu te lăsa doborât și nu te lovi de orice obstacol îți iese în cale.

Taur

Grupul de lucru în care te afli nu funcționează prea bine. A intervenit aici o dezorganizare totală și chiar dacă pare că libertatea v-ar prinde bine, trebuie, totuși, să vă mobilizați. Este bine ca fiecare să aibă dreptul la opinie, dar nu poate face toată lumea ce vrea, fără a ține cont de reguli. Va veni un moment în care toate aceste idei se vor lega și vor începe să dea rezultate.

Gemeni

Gemenii sunt foarte încrezători azi și lucrurile merg ca pe roate. Înaintezi cu extaz și viteză către atingerea scopurilor și ești mai activ decât niciodată. Toate lucrurile se aşază acolo unde trebuie, atunci când trebuie, semn că eşti susţinut pe toate planurile. Cei din jur sunt dispuși să te ajute oricând, așa că păstrează-ți acest ritm și nu renunța la planurile tale.

Horoscop joi 9 iulie 2020. Rac

Eşti un exemplu de seriozitate şi de cinste în faţa unor persoane tinere, care nu deţin informaţii complete la fel ca tine. Poți avea un rol foarte important azi într-o situație destul de simplă, dar care îți va aduce un succes mare atunci când vei arăta că tu ai rezolvarea. În cursul serii s-ar putea să primiți musafiri de departe sau dumneavoastră să fiți invitat la prieteni. Fiți cumpătat!

Leu

Când deţii tu controlul anumitor lucruri, te simţi mult mai puternic şi ai curaj total să treci la fapte. Lucrurile nu decurg bine atunci când primești ordine și când ceilalți încerc să te controleze, așa că profită de această situație în care ești liber.  Eşti oricum într-o continuă transformare de sine, iar efectele acestui proces te motivează şi te împing spre transformări mărețe.

Fecioară

Aveți ocazia să aplicați în practică proiecte ambițioase pe termen lung și să luați decizii importante pentru viitor. Pentru ca lucrurile să meargă bine și să nu întâmpinați probleme, ar trebui să renunțați la atitudinea critică pe care o aveți față de voi și să căutați peste tot curajul necesar, idei bune și inspirație pentru a duce la bun sfârșit toate planurile.

Horoscop joi 9 iulie 2020. Balanță

În plan financiar, lucrurile nu stau atât de bine precum v-ați fi așteptat. Nu vă pierdeți optimismul, situația s-ar putea remedia dacă învățați să o gestionați. Astăzi funcționează bine călătoriile în interes de afaceri și, de asemenea, veți rezolva și o problema sentimentală cu care vă confruntați de ceva timp și la care nu mai sperați să găsiți rezolvare.

Scorpion

Treci printr-o perioadă dificilă, în care te confrunți cu sentimente care se opun și nu știi ce decizie să iei, astfel încât să te simți mai bine și să îți recapeți starea pozitivă de altădată.  Lasă latura ta pozitivă şi tonică să iasă la iveală, nu accepta dominarea pesimismului, pentru că nu e momentul pentru a rămâne în umbră. Arată cine eşti, ce poţi, bucură-te de ceea ce reprezinţi.

Săgetător

Ești mult prea sufocant azi cu cei din jurul tău. Înțelege că toți au nevoie de spațiu și libertate, deci nu te mai comporta ca o mămică speriată. Acceptă că cei de lângă tine au nevoile și dorințele lor și nu întotdeauna se pot supune cererii tale. Respectă libertatea lor de a spune nu și nu le mai controla viețile celorlalți. Toți au dreptul să aleagă!

Astăzi vei primi vești de la prieteni care se află în suferință. Fie că au probleme financiare, fie că au întâmpinat dificultăți în relația de cuplu, toate acestea par să te afecteze. Detașează-te, totuși, și acceptă că asta e viața, nu poți să iei asupra ta greutățile lor. Nu te încărca de energii negative și încearcă să îi ajuți cu sfaturi și vorbe bune. Doar atât poți face pentru ei.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top