Connect with us
Horoscop karmic noiembrie 2018 - Șansa surâde pentru aceste zodii

Horoscop

Horoscop karmic noiembrie 2018 – Șansa surâde pentru aceste zodii

Horoscop karmic noiembrie 2018. Ultima lună de toamnă are încărcătură karmică deosebită. Finalul de an bate la ușă, iar zodiile intră pe ultima sută de metri cu rezolvarea unor probleme.

Luna noiembrie va fi marcată de mai multe evenimente astrale, cu implicații deosebite. Vom avea Lună nouă în Scorpion, Lună plină în Gemeni, iar Jupiter, Marele Benefic, își va începe tranzitul în Săgetător.

Iată ce anunță horoscopul karmic al lunii noiembrie, pentru zodii:

ZODIILE DE APĂ

Racii sunt ușor nedumeriți în legătură cu aspecte care țin de viața lor amoroasă. Vor lua o decizie în acest sens și ar putea fi una definitivă.

Scorpionii vor trece de toate obstacolele, de toate emoțiile și îi vor impresiona pe cei din jur cu calitățile lor ascunse.

Peștii trebuie să se reacomedeze cu situații care nu le fac plăcere. Karmic, revin niște aspecte întunecate ale trecutului peste care au trecut cu nepăsare.

ZODIILE DE AER

Pentru Balanțe, Gemeni și Vărsători, perioada următoare va fi una specială. Gemenii se îndrăgostesc, dar parcă le e teamă să înceapă o relație serioasă. Vor să mai copilărească puțin, deși omul pe care îl întâlnesc le poate oferi tot ceea ce le lipsește.

Vărsătorii trebuie să renunțe la orgoliul de copil și să se maturizeze. Balanțele au o perioadă în care trebuie să rezolve unele restanțe, să pună capăt unor situații care durează de prea multă vreme.

Horoscop karmic noiembrie 2018

ZODIILE DE FOC

În cazul Berbecilor, trebuie să se aștepte la niște discuții aprinse cu un membru al familiei din cauza banilor.

Leii au o perioadă liniștită, de introspecție, o perioadă în care pot fi vulnerabili emoțional.

Săgetătorii continuă să își facă treaba așa cum știu și nu vor dezamăgi nici de data aceasta, ajutați de Jupiter, Marele Benefic.

ZODIILE DE PĂMÂNT

Fecioarele au în față o provocare uriașă. Trebuie să dovedească foarte multe din punct de vedere profesional. Trebuie să se organizeze, să evite cu orice preț stările de anxietate, să se încurajeze pe sine.

Capricornii și Taurii se joacă puțin cu destinul, dar iată că de data asta le vor ieși planurile. Norocul va fi de partea lor.

Citește și: HOROSCOP 2019. Ce zodii își vor schimba viața radical. N-o să știe ce le-a lovit

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top