Horoscop luna decembrie 2020. Află ce zodii încheie anul cu mari bucurii, dar și cine suferă

16.11.2020
Horoscop luna decembrie 2020. Află ce zodii încheie anul cu mari bucurii, dar și cine suferă

Horoscop luna decembrie 2020. Înainte de a lua o decizie majoră în această lună din an, fă-ți timp să vezi ce ți-au rezervat astrele. Luna decembrie este ultima a anului și cea mai încărcată de energie. Vezi ce trebuie să faci pentru a te pregăti așa cum trebuie de noul an. Află ce au pregătit astrele pentru tine iarna aceasta.

Horoscop luna decembrie 2020. Berbec

Din punct de vedere al afacerilor, luna aceasta aduce vești bune și rele pentru berbeci. Este posibil ca oamenii de afaceri să nu vadă cum se concretizează unele eforturi, dar pot găsi câteva motive pentru a fi fericiți. Totuși, planurile lor nu vor decurge așa cum sperau și vor trece printr-o perioadă destul de dificilă.

Taur

Pe planul carierei, s-ar putea să fiți activ. Cu toate acestea, nu vă așteptați la rezultate imediate ale acțiunilor voastre, pentru că este mult prea mare competiția și deja ați început să vă temeți de ea. Este posibil să fie nevoie să depuneți eforturi mai mari și să depășiți mai multe obstacole pe calea progresului.

Gemeni

Evitați să faceți încercări prea ambițioase de a câștiga bani buni. Potrivit mișcării planetare actuale, poate fi necesar să fiți atenți la sănătatea voastră mai mult decât până acum. Chiar și o problemă de sănătate aparent mică, dacă nu este îngrijită imediat, poate duce la complicații suplimentare în luna decembrie.

Horoscop luna decembrie 2020. Rac

Oamenii necăsătoriți, dar îndrăgostiți pot fi supuși presiunii celorlalți pentru a confirma relația prin căsătorie. Pot continua să amâne căsătoria doar din ambiția de a le demonstra celorlalți că iau decizii singuri, nu în funcție de părerile lor. Persoanele căsătorite pot simți o anumită neliniște datorită atitudinii indiferente a partenerului lor de viață.

Leu

Cheltuielile sunt ceva mai mari pentru lei în această lună. Vă doriți mai mult decât oricând călătorii și vizite în locuri pe care nu le cunoșteați până acum. Cu toate acestea, încercați să păstrați niște bani și în caz de urgență. S-ar putea să apară o problemă urgentă pentru care ar putea fi necesar să cheltuiți mulți bani.

Horoscop luna decembrie 2020. Fecioară

Oamenii căsătoriți, cu o familie numeroasă, vor simți mai mult lipsa banilor în luna decembrie, mai ales în preajma săbătorilor, când vor fi nevoiți să cumpere multe cadouri. Cheltuielile familiale și de gospodărie pot crește, de asemenea, motiv pentru care ar trebui să strângeți bani încă de pe acum.

Balanță

Cheltuielil sunt destul de mari în luna decembrie și pentru balanțe. Ar putea apărea o investiție destul de mare, la care nu vă așteptați. Gândiți-vă de două ori înainte de a investi, deoarece este posibil ca această perioadă să nu fie cea mai propice. Cheltuielile legate de familie ar putea crește în acest timp, așa că este nevoie să economisiți.

Scorpion

Pe planul familiei, pot exista unele neliniști pentru scorpioni. Încercați să nu vă agitați și să gestionați lucrurile cu tact și delicatețe. S-ar putea să fiți înclinați să cheltuiți bani pe lux, dar nu faceți acest lucru. A întrece limitele și a cheltui impulsiv ar putea să nu fie o idee atât de bună, mai ales în luna decembrie.

Săgetător

Este posibil să fie nevoie să fii mai atent când vine vorba de sănătatea ta. Nu neglijați nici cea mai mică problemă de sănătate și tratați-o cu seriozitate, pentru a evita complicații suplimentare. Cuplurile din care fac parte săgetătorii se pot certa mai mult . Cu toate acestea, unul dintre ei poate fi suficient de inteligent pentru a ignora asta și a se bucura de momente romantice fericite în relația lor.

Horoscop luna decembrie 2020. Capricorn

Capricornii vor avea o lună destul de ușoară, vorbind despre iubire și carieră. Din punct de vedere al sănătății, persoanele de vârstă mijlocie și peste pot prezenta dureri articulare și musculare. S-ar putea să se descurce mai bine dacă fac exerciții fizice regulate pentru a reduce durerea, în loc să se bazeze pe tot felul de tratamente.

Vărsător

În cursul acestei luni, fluxul de bani ar putea crește și ar putea exista unele câștiguri financiare majore. Când apare orice oportunitate încurajatoare, poate fi necesar să răspundeți cu promptitudine pentru a beneficia de toate avantajele pe care le are. S-ar putea să cheltuiți bani prea mulți pentru a vă satisface unele nevoi.

Pești

Mișcările planetare indică faptul că s-ar putea să te descurci bine dacă te abții să tratezi impulsiv problemele legate de bani. Sfârșitul lunii ar putea aduce șansa de a câștiga financiar foarte mult, după ce în noiembrie nu ați stat prea bine la acest capitol. Analizați toate detaliile și gestionați corect situația.