Connect with us
Horoscop luna mai 2020. Zodiile Berbec și Gemeni au cea mai bună perioadă din an

Horoscop

Horoscop luna mai 2020. Zodiile Berbec și Gemeni au cea mai bună perioadă din an

Horoscop luna mai. Ce ți-au rezervat astrele în ultima lună de primăvară? Află care sunt previziunile pentru toate zodiile pentru întreaga perioadă. Ai grijă să ții cont de acestea, pentru a profita la maximum de oportunități, dar și pentru a evita problemele și greutățile, scrie redacția.ro.

Care sunt principalele evenimente astrologice ale lunii mai:

Pe 7 mai, Luna Plină intră în Scorpion, aducând provocări la nivel emoțional. Scorpionii, Racii și Peștii vor fi cei mai afactați. De regulă, Luna Plină aduce neplăceri și evenimente neașteptate, așa că ține ochii în patru!

11 mai 2020 vine cu Mercur în Gemeni, zodia pe care o guvernează. Există un risc de conflicte și certuri, care pot fi aplante doar cu ajutorul înțelepciunii. Atenție! Tot pe 11 mai, Saturn va retrograda în Vărsător, aducând schimbări radicale. Împreună cu fenomenul care îl implică pe Mercur, putem să ne așteptăm la revolte.

La scurt timp, pe 13 mai, Marte va intra în zodia Pești. Această mișcare astrologică aduce schimbări pentru Taur, Fecioară și Capricorn.

Apele se vor mai liniști în 20 mai, după ce Soarele ajunge în Gemeni, aducând vești bune.

Și spre finalul lunii avem bucurii, pe 28 mai, Mercur intrând în Rac. Racul, Vărsătorul sau Săgetătorul vor simți efectele benefice.

Zodiacul lunii mai pentru toate zodiile:

Horoscop luna mai 2020 Berbec

Fii atent la cei din jur în această lună! Nu te mai raporta la trecut și nu-ți spune secretele nimănui. Nu e o perioadă bună pentru socializare. Este o lună destul de productivă, în care dai randament și ai succes la muncă! Grijă mare la problemele cu stomacul!

Horoscop luna mai Taur

Nu e o lună tocmai roz pentru tine! Nu este indicat să intri într-o nouă afacere sau să faci schimbări profesionale până la mijlocul lunii. Ascensiunea ta profesională se va desfășura mai greu decât de obicei. Din 13 mai, devii mai activi pe plan social, însă vei avea o stare generală destul de negativistă!

Horoscop luna mai Gemeni

O lună cu dus și-ntors! O să începi într-o notă pozitivă, însă un conflict la serviciu îți schimbă complet starea. O să fii mai retras și o să îți fie greu să-ți găsești motivația. Din fericire, e o lună bună pe plan financiar, nu duci lipsă de bani.

Horoscop luna mai Rac

O lună plină de energie! Ai parte de o influență pozitivă a astrelor, care te ajută să duci la bun sfârșit ceea ce ți-ai propus. Faci prograse constante. Pe plan amoros, ai parte de o surpriză: trecutul îți bate la ușă.

Horoscop luna mai Leu

O lună destul de proastă! Nu prea ai succes pe plan profesional și material. Abia după prima jumătate a lunii, vei avea mai mult succes la serviciu. În același timp, te vei confrunta cu tensiuni și conflicte la locul de muncă.

Citește continuarea pe redactia.ro.

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top