Connect with us

Știri

Horoscop Mihai Voropchievici LUNA SEPTEMBRIE 2017. Tensiuni și lacrimi – CE ZODII SUFERĂ

Horoscop Mihai Voropchievici luna septembrie 2017. Astrologul și numerologul a citit ce ne rezervă runele.

Horoscop Mihai Voropchievici LUNA SEPTEMBRIE 2017

„Berbecul are o lună neașteptat de bună.

Taurul va trebui să își rezolve toate problemele în această lună. Dacă nu își descarcă frustrările, va avea o lună fantastic de grea.

Gemenii au o lună cu niște probe de încercări și pentru ei. Trebuie să aibă forță, tărie, putere, stăpânire, control, care este destul de anevoioasă pentru ei.

Răcușorii sunt la fel de emotivi și de sentimentali. Trebuie să se detașeze luna asta de tot. Să nu își mai facă probleme cu rudele, cu cei apropiați. Se simt foarte bine.

Leul are un septembrie cu protecție totală. Divinitatea îi iubește.

Fecioara, pentru că a avut perioade bune și nu a acționat, e sfătuită să schimbe ordinea. Dacă au fost prea bune, să fie mai dure, mai caustice.

Balanța are o lună de bilanț intim. Va găsi rezolvări la probleme, dar nu de una singură. Va trebui să mai lase un pic orgoliul, să discute și cu ceilalți membri ai familiei.

Scorpionii au o lună de năzdrăvănii, că tot le place lor amorul. Să aibă totuși grijă cu prea multă dragoste.

Săgetătorii au mai fost pe la începutul anului într-o zonă în care le-a fugit pământul de sub picioare. Cam așa se întâmplă și în luna septembrie.

CITESTE SI: Horoscop săptămânal 4-10 septembrie 2017 Oana Hanganu. Marte intră în Fecioară

Capricornul are parte de fertilitate și belșug. Toți Capricornii care își doresc realizări pe latura nativității, trebuie să lase conservatorismul la o parte. Zodia e favorizată de dragoste.

Vărsătorii sunt sfătuiți ca în luna septembrie să fie atenți la multitudinea de schimbări din habitatul lor și de la locul de muncă.

Peștișorii au fost pândiți de noroc, cu anumite alternanțe, trebuie să lase din aplombul lor verbal. Vor duce o bătălie toată luna. Va fi o lună tensionată”, a declarat numerologul la Antena 3.

1 Comment

1 Comment

  1. m3

    2017-08-27T14:48:01+03:00 at 14:48

    :)) serios? cu cine sa fac nebunii? ia mai cautati! scorpion nefericit, caut fericirea. nu sa tai ceapa pentru sot si nici sa i torn copchii.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top