Connect with us
Horoscop săptămânal 6-12 noiembrie 2017 Berbec - Oana Hanganu

Știri

Horoscop luna septembrie 2017 Berbec – Oana Hanganu

Horoscop luna septembrie 2017 Berbec – Oana Hanganu. Berbecii își fac ordine în viață: unii renunță la relații toxice, iar alții își întâlnesc, în sfârșit, sufletul-pereche.

Horoscopul lunii septembrie 2017  pentru zodia Berbec este influențat de prezența planetei Jupiter în sectorul Parteneriatelor din astrogramă.

Septembrie, este ultima lună în care Jupiter stă în Balanță și le aduce noroc Berbecilor care vor să își facă ordine în viață. Jupiter va reveni în Balanță abia peste 12 ani!

În această lună, unii nativi Berbec vor renunța, în sfârșit, la relații toxice, iar alții vor fi interesați să se implice în parteneriate noi.

Dar și unii și alții vor reveni, de multe ori, asupra deciziilor pentru că vor avea de comparat numeroase opțiuni.

Uranus, planeta Schimbărilor, aflată, în continuare, în zodia lor, le va aduce noutăți neașteptate în parteneriatele de orice fel.

Acestea vor apărea în special după echinocțiul de toamnă, când Soarele se va muta, alături de Jupiter, în Balanță.

Până în 22 septembrie, Soarele îi va mobiliza pe Berbeci să se preocupe de profesie, mai ales că, în prima săptămână a lunii, planeta Acțiunii, Marte, va ajunge, alături de Soare, în zodia Fecioară.

O perioadă foarte bună pentru noi proiecte și contracte de muncă va începe după data de 10 septembrie, când și planeta Afacerilor, Mercur, se va muta în zodia Fecioară și în casa Profesiei din astrograma Berbecilor.

Sentimental, Berbecilor le va merge bine în primele 3 săptămâni din septembrie, când Venus, planeta Iubirii, se va afla chiar în casa Iubirii din astrograma lor.

Având și Nodul Nord în casa Iubirii, Berbecii ar putea să își întâlnească sufletul pereche.

Pentru unii nativi, asta poate însemna renunțarea la o relație toxică, abuzivă sau nesatisfăcătoare și „mutarea”  într-o nouă poveste de iubire.

De data aceasta, va fi vorba de o relație karmică, din care vor avea multe de învățat și care îi va transforma în totalitate.

Financiar, Berbecii se vor bucura de apreciere la locul de muncă și nu sunt excluse măririle de salariu. Dar norocul financiar va începe să le surâdă, cu adevărat, din octombrie.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top