Connect with us
Horoscop săptămânal 6-12 noiembrie 2017 Capricorn - Oana Hanganu

Știri

Horoscop luna septembrie 2017 Capricorn – Oana Hanganu

Horoscop luna septembrie 2017 Capricorn – Oana Hanganu. Capricornii pleacă în străinătate, cu afaceri sau la studii. În iubire, au parte de pasiune și, dacă doresc, de aventuri.

Horoscopul lunii septembrie pentru zodia Capricorn anunță noroc în călătorii sau afaceri cu străinii.

Până în 22 septembrie, Soarele se va afla în zodia Fecioară și în casa Străinătății din astrograma Capricornilor.

Aici vor veni și Marte, planeta Acțiunii, (în 5 septembrie) și Mercur, planeta Călătoriilor (în 10 septembrie).

Această combinație astrală va favoriza călătoriile și afacerile Capricornilor în străinătate și va intensifica interesul  acestora pentru alte civilizații și culturi.

Mulți Capricorni vor începe să studieze o limbă străină sau vor concura pentru burse, cursuri sau programe de perfecționare, desfășurate în alte țări.

Veși foarte bune în acest sens pot veni în jurul datei de 6 septembrie, când va fi Lună Plină. Aceasta va influența Casa Comunicării din astrograma Capricornilor.

Însă aceeași Lună Plină, care va avea loc în sensibila zodie a Peștilor, poate să provoace și probleme de comunicare, din cauza unor reacții emoționale.

Capricornii extrasensibili ar fi bine să nu își planifice interviuri, negocieri  sau alte întâlniri cu caracter profesional în ziua de 6 septembrie.

Dar, sensibili sau nu, Capricornii vor avea un aliat de nădejde, în primele 3 săptămâni ale lunii: planeta Venus, aflată în Leu.

Venus în Leu va spori șansele Capricornilor de a primi cadouri valoroase, bonusuri, comisioane și donații.

În același timp, va influența, în mod pozitiv, viața amoroasă a Capricornilor, care vor avea parte de multă pasiune și, dacă își vor dori, chiar și de aventuri.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top