Connect with us
Horoscop săptămânal 6-12 noiembrie 2017 Fecioară - Oana Hanganu

Știri

Horoscop luna septembrie 2017 Fecioară – Oana Hanganu

Horoscop luna septembrie 2017 Fecioară – Oana Hanganu. Fecioarele se căsătoresc sau încep noi colaborări profesionale. În viața nativilor singuri, apare un nou partener.

Horoscopul lunii septembrie pentru zodia Fecioară anunță succes în colaborări profesionale și, pentru mulți nativi, un nou partener de viață sau oficializarea unei relații sentimentale „cu vechime”.

Acestea sunt legate de Luna Plină din data de 6 septembrie, care va avea loc în zodia Pești și în casa Parteneriatelor din astrograma Fecioarelor.

Norocul Fecioarelor va fi influențat și de Soarele care, în primele 3 săptămâni ale lunii, se va afla în zodia lor, ajutându-le să strălucească în societate, după care se va muta în Balanță și în casa Banilor din astrograma lor.

Banii vor veni, dar vor fi cheltuiți în sau pentru casă. Fecioarele își vor reamenaja casa, vor face reparațiile necesare, se vor ocupa de aprovizionare sau se vor gândi la schimbarea locuinței.

În ceea ce privește schimbarea locuinței, prezența lui Saturn în sectorul Familiei din astrogramă le recomandă amânarea deciziei până la începutul anului viitor.

Altfel, familia nu se va adapta în noua locuință, vor fi necesare cheltuieli neplanificate, iar gândul unei alte mutări îșiva face apariția, curând.

Pentru multe Fecioare, prezența lui Saturn în casa Familiei poate însemna și mutarea cu părinții care au nevoie de mai multă atenție sau îngrijire.

În plan sentimental, norocul le surâde Fecioarelor începând din 20 septembrie, când Venus, planeta Iubirii, va intra în zodia lor.

Noua iubire poate însemna pentru nativi și apariția unui copil, care le va schimba, în totalitate, viața.

În ceea ce privește sănătatea, Fecioarele trebuie să evite, cât mai mult, stressul și să nu se mai încarce cu problemele altora.

Luna Nouă din data de 20 septembrie  va fi un moment favorabil schimbărilor esențiale și noilor începuturi în viața personală a Fecioarelor, pentru că va avea loc chiar în zodia lor.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top