Connect with us
Horoscop luna septembrie 2017 Rac - Oana Hanganu

Știri

Horoscop luna septembrie 2017 Rac – Oana Hanganu

Horoscop luna septembrie 2017 Rac – Oana Hanganu. Racii au mulți bani, dar fac cheltuieli exagerate, pentru cei dragi. Dacă își schimbă job-ul, se acomodează mai greu.

Horoscopul lunii septembrie pentru Rac anunță responsabilități noi la serviciu și câștiguri pe măsură.

Racii vor avea noroc la bani în primele 3 săptămâni ale lunii, cât timp Venus, Micul Benefic din astrologie, se va afla în zodia Leu și în casa Banilor din astrogramă.

Dar Venus în casa Banilor poate însemna și cheltuieli exagerate, pe care Racii le vor face din dorința de a-i răsfăța pe cei dragi.

În primele 3 săptămâni ale lunii, Soarele se va afla în zodia Fecioară, influențând casa Călătoriilor, comunicării și contractelor din astrograma Gemenilor.

Aici va veni, în 5 septembrie, și planeta Acțiunii, Marte, iar după 5 zile, și planeta Călătoriilor, Mercur.

Se poate spune, așadar, că agenda Racilor în primele 3 săptămâni va fi încărcată, cu multe întâlniri și călătorii, în special în interes profesional.

Responsabilitățile profesionale nu le vor putea lăsa în umbră pe cele familiale. Septembrie este ultima lună în care Jupiter mai stă în zodia Balanță și în sectorul Casei și Familiei din astrograma Racilor.

Aceștia mai beneficiază, deci, până în octombrie de sprijinul Marelui Benefic Jupiter, dacă au de rezolvat probleme juridice legate de case ori moșteniri sau orice alte probleme în relațiile cu rudele.

De asemenea, Jupiter în Balanță mai poate favoriza și în septembrie afacerile de familie ale nativilor Rac.

În ceea ce privește sănătatea, Saturn este cel care, până la sfârșitul anului, le cere mai multă prudență, mai puțin efort și mai puține excese, inclusiv legate de muncă.

Saturn le patronează, acum, și casa Profesiei și le aduce responsabilități suplimentare la actualul loc de muncă sau un job nou, bine plătit, dar la care se vor acomoda mai greu sau la care promovarea va veni cu dificultate.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top