Connect with us
Horoscop săptămânal 6-12 noiembrie 2017 Săgetător - Oana Hanganu

Știri

Horoscop luna septembrie 2017 Săgetător – Oana Hanganu

Horoscop luna septembrie 2017 Săgetător – Oana Hanganu. Săgetătorii se pot baza pe sfatul sau intervenția unui protector secret dacă vor să facă schimbări majore în carieră.

Horoscopul lunii septembrie pentru zodia Săgetător anunță schimbări în carieră și interesul pentru un nou domeniu de activitate.

Primele 3 săptămâni din septembrie sunt dominate de prezența Soarelui în zodia Fecioară și în casa Carierei din astrograma Săgetătorilor.

Aici vor veni și Marte, planeta Acțiunii, (în 5 septembrie) și Mercur, planeta Afacerilor, (în 10 septembrie).

Această combinație astrală îi va ajuta pe Săgetătorii care doresc să se implice în noi proiecte, să își consolideze reputația profesională ori  să își schimbe domeniul de activitate.

Oportunitatea unei schimbări poate să apară în jurul datei de 20 septembrie, când va fi Luna Nouă în Fecioară.

Dar, cum Saturn se află în zodia Săgetător, astfel de alegeri vor fi însoțite și de obstacole sau provocări, iar fiecare pas va trebui calculat cu seriozitate.

Din fericire, și în septembrie, în casa Prietenilor din astrograma Săgetătorilor se află, încă, Marele Benefic Jupiter.

Jupiter le va aduce noi prieteni și protectori, pe sfatul și intervenția cărora se pot baza.

Din 22 septembrie, Soarele se va muta în zodia Balanței, alături de Jupiter, iar Săgetătorii se vor afla în centru atenției la diferite evenimente sau la job.

Banii vor veni, cu siguranță, dar  Săgetătorii resimt efectele tranzitului retrograd al planetei  Pluton prin casa Banilor.

Multe din cheltuielile Săgetătorilor se vor îndrepta spre familie, fiind, în multe cazuri folosiți pentru rezolvarea unor probleme pe care Săgetătorii le-au ignorat sau de existența cărora află abia acum.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top