Connect with us
Horoscop săptămânal 6-12 noiembrie 2017 Vărsător - Oana Hanganu

Știri

Horoscop luna septembrie 2017 Vărsător – Oana Hanganu

Horoscop luna septembrie 2017 Vărsător – Oana Hanganu. Vărsătorii sunt premiați pentru activitatea lor sau obțin sponsorizări ori credite în condiții avantajoase.

Horoscopul lunii septembrie pentru zodia Vărsător începe cu prezența planetelor Marte, Venus și Mercur în zodia Leu.

Acest context astral influențează viața de cuplu și colaborările profesionale ale Vărsătorilor pentru că, în astrograma lor, zodiei Leu îi corespunde casa Parteneriatelor.

Planeta Marte va părăsi zodia Leu în data de 5 septembrie și va fi urmată de Mercur, în 10 septembrie. Cele două planete se vor alătura Soarelui, aflat în zodia Fecioară.

Venus va rămâne în Leu până în data de 20 septembrie, alături de Nodul Nord, unul dintre pilonii Axei Destinului.

Vărsătorii își vor evalua relația de cuplu și partenerii de afaceri, iar schimbările pe care le vor decide acum vor fi pe termen foarte lung, dacă nu pentru totdeauna. Și tot acum, mulți Vărsători își vor (re)întâlni  sufletul-pereche.

În plan profesional, șansele de promovare sau de a obține un job vor putea fi condiționate de absolvirea unui anumit program de perfecționare, posibil în altă țară sau într-o limbă străină.

Jupiter, Marele Benefic, se află, încă, în zodia Balanță și în casa Străinătății din astrograma Vărsătorilor, unde va ajunge și Soarele, în data de 22 august.

Până atunci, Vărsătorii vor fi premiați  pentru activitatea lor sau vor obține sponsorizări ori credite în condiții avantajoase.

O astfel de primă poate fi decisă de către șefi sau le poate intra în cont în jurul datei de 6 septembrie.

Atunci va fi Lună Plină în zodia Pești și în Casa Banilor din astrograma lor. Dacă nu vor fi premiați la serviciu, vor primi vești bune despre bani de care au nevoie și de care vor face rost.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top