Connect with us
Horoscop săptămânal 2-8 octombrie 2017 Gemeni - Oana Hanganu

Știri

Horoscop lunar august 2017 Gemeni – Oana Hanganu

Horoscop lunar august 2017 Gemeni – Oana Hanganu. Gemenii vor renunța, în sfârșit,  la unii prieteni, după multe nemulțumiri și dezamăgiri acumulate.

Horoscopul lunii august pentru zodia Gemeni este dominat de intrarea planetei Mercur în mișcare retrogradă în data de 13 august.

Mercur este planeta care îi patronează pe Gemeni și, aflat în tranzit retrograd în zodia Fecioară, va tulbura apele în viața de familie a acestora.

După data de 13 august, există riscul unor certuri în familie, cu atât mai mult cu cât Marte se va afla în casa Comunicării din astrograma Gemenilor.

Abia în ultimele zile ale lui august, Venus, planeta Iubirii, va ajunge în casa Comunicării Gemenilor și va mai calma lucrurile.

Dar, până la intrarea lui Mercur în mers retrograd, alte două evenimente vor influența zodia Gemeni.

Primul este intrarea lui Uranus în tranzit retrograd în zodia Berbec, în data de 3 august, iar al doilea, Luna Plină din 7 august.

Uranus retrograd va aduce în viața Gemenilor noi prieteni, dar va tensiona relația cu prietenii mai vechi. La unii dintre prietenii vechi,  Gemenii vor renunța, în sfârșit, după multe nemulțumiri sau dezamăgiri acumulate.

Luna Plină în zodia Vărsător, din data de 7 august, poate veni cu vești bune din străinătate sau cu decizia Gemenilor de a se muta în altă țară Dar, cum Mercur este retrograd, ar fi bine ca Gemenii să amâne luarea unei decizii definitive până la mijlocul lui septembrie.

În data de 21 august va fi Lună Nouă în zodia Leu. În jurul acestei date,  Gemenii vor fi invitați la un eveniment sau se vor întâlni cu o persoană care le va schimba viața.

În 23 august, Soarele va intra în zodia Fecioară și în casa Familiei din astrograma Gemenilor.

Soarele în Fecioară  le va aduce oportunități legate de vânzarea sau cumpărarea unei locuințe sau le va spori interesul pentru amenajarea casei și pentru cumpărarea unor obiecte de valoare.

Dar, pentru că Mercur este retrograd, deciziile legate de cumpărături importante ar trebui amânate. În special cele legate de aparatura electronică!

În 25 august, Saturn va reveni la mersul direct în zodia Săgetător, aducându-le aminte ca, în orice decizie luată, să țină cont și de opinia și interesul partenerului (de viață sau de afaceri).

În seara zilei de 31 august, Mercur retrograd va ajunge în zodia Leu și în casa Comunicării din astrograma Gemenilor, alăturându-se planetelor Marte și Venus.

Despre această combinație astrologică vom vorbi  în septembrie, când efectele ei se vor face simțite.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top