Connect with us
Horoscop săptămânal 2-8 octombrie 2017 Pești - Oana Hanganu

Știri

Horoscop lunar august 2017 Pești – Oana Hanganu

Horoscop lunar august 2017 Pești – Oana Hanganu. Peștii trebuie să se înarmeze cu răbdare. Mercur retrograd le pune bețe în roate în relațiile de orice fel.

Horoscopul lunii august pentru Pești începe cu prezența planetei Iubirii în zodia Rac și în casa Iubirii din astrograma lor.

Venus va rămâne în zodia Rac până în data de 26 august, timp în care viața sentimentală a Peștilor se va afla sub o stea norocoasă.

Cei singuri vor avea șanse mari să își întâlnească sufletul pereche, iar cei care au o relație, vor avea parte de afecțiune în cuplu.

Luna Plină din 7 august, care va avea loc în zodia Vărsător, va fi un bun moment pentru intimitate și de sinceritate.

Dar, din 13 august, comunicarea din cuplu poate avea de suferit, sub influența lui Mercur retrograd în zodia Fecioară.

Mercur retrograd în Fecioară va afecta casa Parteneriatelor din astrograma Peștilor și le va cere nativilor să dea dovadă de multă răbdare și înțelegere, pentru a nu amplifica tensiunile.

Tensiuni vor exista și în relațiile Peștilor cu prietenii sau colegii, iar Peștii trebuie să fie foarte atenți pentru a nu rata oportunități profesionale din cauza acestora.

Ar fi păcat, cu atât mai mult cu cât Luna Nouă din data de 21 august le poate aduce vești bune privind actualul loc de muncă sau privind noi proiecte în care Peștii vor fi invitați să se implice.

Oportunități vor exista, dar, până în 25 august, Saturn va fi retrograd în casa Carierei și le va pune  Peștilor, răbdarea la încercare.

Din 26 august, Peștii vor primi încă un ajutor însemnat din partea astrelor: planeta Venus va intra în zodia Leu și în casa Profesiei din astrograma lor.

Venus în Leu va influența, în bine, și starea de sănătate a Peștilor și va accentua dorința acestora de a arăta perfect.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top